1

hiçbir dönemimde botoks yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası. botoksun cildimi yıpratacağını düşünüyorum. estetiğe karşıyım. herhangi bir kaza olmadıkça ya da gerekmedikçe doğallıktan yanayım. ayrıca ona verecek param da yok. :)

0

önceden istiyordum aslında ama sonra istemediğimi farkettim.bu tip ortamlarda bir de ben aşırı gergin oluyorum.

0

hayır tabiki de ne gerek var yapınca ne olacak cennete mi gideceksin önce sağlık gelir benim için güzellik değil zaten insanın gönlü olsun yeterlidir yaşlanıncada yeterli gençkende bu kadar basit bir şeydir ..

1

yani ben yaşlandığım zaman botoks yapmayı hiç düşünmüyorum çünkü her şey kendi vaktinde güzeldir mesela nasıl çocukluk güzel bir duygusa gençlik güzel bir duygu ise yaşlılıkta aynen öyledir. yani insan yaşlanıp da yüzün genç görünmesini botoks yaptığı zaman yani insanın ruhu ve kalbi gençleşmiyor sadece dış görünüşü gençler onun için ben hiç öyle bir şey yapmak istemem.

0

hayır sanmıyorum ama insanın fikirleri günden güne değişebiliyor

0

hayır yaşlandığım zaman botoks yaptırmayı düşünmüyorum. zaten böyle şeyleri de pek sevmiyorum.

0

erkek oldugum için fazla kafama takmam ama kadınlar bu konuda daha hassaslar

0

hayır yapmam ben hastaneden nefret eden insanım kendimi bildim bileli gitmem

0

şuanda düşünmüyorum ama zamanın ve bilimin nerelere geleceğini bilemiyoruz elbette.

0

hayır asla her yaşın bi guzellıgı vardr allahın yarattıgını asla degıştırmem

1

sanmam. çünkü erkek adamın öyle şeylerle pek işi olmaz. hani bi ekran yüzü, artist filanda değiliz. ama ünlü olursam yaptırırım, sonra yıllar geçince karşıma çıkıp şey etmeyin, paparazzilerle köşe kapmaca oynamayalım.

1

bence dış görünüşe göre takdir görülmeyi yada sevilmeyi beklemek saçma, hayatta insanın başına her şey gelebilir, kendinizi görünüşüz ile değil iç dünyanızla kabul ettirin şahsi fikrim yaptırmazdım.

0

bazı insanlar dış dünaysına verdiği değeri, önemi, iç dünyasına vermediğinden botoks yaparlar. tanrı korkusuna sahip ise bir birey iç dünyasında bu durumu zaten çoktan çözer. misal örnek vereyi; 'frank ribery' kaza geçiren bir adam, bir futbolcu milyonlar kazanan bir futbolcu, bir röportajında sorarlar; -frank neden yüzünü düzelttirmiyorsun? frank ise şöyle der; -tanrının bana verdiği yüzü neden değiştireyim? okuduğunuz üzere frank çoktan iç dünyasında çözmüş durumu. sanırım ben de öyleyim...

0

hayır düşünmüyorum insan doğar büyür yaşlanır ve ölür bunları kabullenmek lazım allah'ın verdiği şeyleri değiştirmek yanlış olur bence

0

durumum buna müsait olursa tabii ki neden yaptırmayayım ki. tamam evet yaşlanacaz ve bunu kimseden saklamaya gerek yok fakat biraz daha güzel görünsek etrafımızda kilere ne kaybederiz ki. hem başka insanları bırakın insan kendini daha iyi hisseder. örnek veriyorum hiç makyaj yapmayan birisi bile arada sırada makyaj yaptığında kendini ne kadar güzel hissediyor yada özgüveni yerine geliyor bu da onun gibi bir şey işte. kendimin mutlu olacağına inandığım şeyleri yapıp kendimi mutlu etmeyi her zaman severim. o ne der bu ne der diye düşünmeyi pek sevmem onlara ne benim yaşlandığımdan bakımımdan giyimime falan. ben mutluysam gerisi pekte önemli değil.

1

ben iğneden korkan bir insanım. doktor önerisiyle yaparım elbette. bazen diş ve çene sıkma gibi psikolojik rahatsızlıklarda botoks tavsiye ediliyor. yoksa estetik görüntü için tercih edeceğimi pek sanmıyorum. ama ciddi bir estetik bozukluk varsa elbette düşünebilir. keyfe keder suratımı iğneletecek biri değilim.