0

ben genellikle sinirli olduğum zamanlarda ağlayarak kendimi rahatlatmaya çalışırım. etrafı kırıp dökmek gibi alışkanlıklarım olmadığı için her seferinde sinirimin sonunda kendimi ağlarken buluyorum.

0

sakinleşmek için genellikle o ortamdan uzaklaşmış olmamız gerekiyor. yani kızgın olduğum o ortam beni daha gerdiği için orada bulunmam ve sakinleşmek için uzaklaşır ve biraz kafamı toplamaya çalışırım kendimi aha iyi hissederim böylece sakinleşmiş olurum birde düşünmeye çalışırım olanı biteni ekdnimi teselli etmeye çalışırım. buda beni sakinleştirmeye yarar.

0

kızgın olduğumda sakinleşmem mümkün değil ama sigara yakınca bir nebze düzelme şansım oluyor.

0

ben çok çabuk sinirlenirim kızgın ken sakinleşmem de beni sinirlendiren insana karşılık vermeden de sakinleşemem

0

kime öfkelenmişsem ona karşılık vermeden sakinleşemem içimdeki herşeyi ona karşı vermem lazım ki öfkem geçebilsin

0

peygamber efendimizin güzel bir sözü var bu soruyla alakalı. kızgınken ayaktaysan eğer otur ve derin derin nefes al, eğer kızgınken oturuyorsan bulunduğun yere uzan ve derin derin nefes al eğer kızgınken uzanmışsan sağ tarafına dön ve kızgınlığının geçmesini bekle. bu sözü her zaman aklım da tutmaya çalışırım. kızgın olduğum anlarda ayaktaysam hemen bir yere oturup kızgınlığımın geçmesini beklerim. bazen başka bir yöntem olan derin derin nefes alarak içinden ona kadar saymakta kızgınlığı geçiren bir diğer seçenektir. örneğin oturacak sakinleşecek bir yer bulamıyorsam o an da hemen derin derin nefes alıp ona kadar saymaya başlıyorum. hemen geçiyor. tabii kendinize bunu inandırmanız lazım başta. unutmayın her şey önce kafa da biter.

0

kolay kolay kızmam ama kızdığım zaman ben bile kendimi tanıyamıyorum karşıma kim çıkarsa çıksın kalbini kırarım onun için kızınca kimse bana yaklaşmasın beni yalnız bıraksınlar öfkem dinsin

0

kızgın olduğum zaman sakinleşmiyorum . tek sakinleşme tekniğim herşeyden uzaklaşmak eğer hala o sinirlendiğim yerde duruyorsam sıkıntı devam eder benim için en iyisi uzaklaşmak kaçmak