0

evet 1 ve 2 izledim.ama 2. olanı hiç beğenmedim çekilmiş olmak için yapılmış gibi zorlama olmuş.

0

evet incir reçeli filmini izledim. o zamanlarda beğenmiştim ama şimdi izlesem aynı beğeniyi hisseder miyim bilemiyorum. halil sezai o filmden sonra ünlülüğünü yitirdi diye düşünüyorum.

0

alkollü bir kafayla izledim ve bendeki etkisi o gece sabaha kadar sahilde titreye titretye gezmek oldu. ben böyle bir filmin sanattan ziyade reklamın kötüsü de olur şeklinde vizyonlu geçinen cebi dolu kimseler tarafından ticari amaçlı çekildiğine inanıyorum. halil sezaiyi daha bu kadar ünlü değilken dinlerdim ama filmden sonra dinlemeyi bıraktım ve insanlara umutsuzluk ve hüzün vererek para kazanmanın adil ve hoş olmadığını düşünmeye başladım. şarkılarda sürekli isyan, umutsuzluk, umarsızlık, acı ve içkinin hakim olmasına pek aldırış etmemiştim fakat filmle birleşince bir nevi sömürü mekanizması gibi algıladım bütün hepsini.

0

incir reçeli filmini izledim ama çıktıktan sonra çok uzun süre izlemedim çünkü filmdeki başrol karakteri bana benzettiler izleme sen dediler gerçekten ikinci film bana çok ağır geldi hüngür hüngür izledim filmi beğendim hayatta öyle yaşamak güzel çünkü başrol karakteri ne ikinci bir şans olmuş bende olmadı keşke olsaydı

0

ben incir reçeli filmini izledim ve bana çok tuhaf geldi tam olarak ne olduğunu anlayamadım bile değişik de ama çok da güzel olduğu söylenemez.