3

sorumani de sorduğum sorulara neden kimse cevap yazmıyor?

bi taktiği var da ben mi bilmiyorum

7 cevap
0

siteye her zaman giremeyen var. herkes genelde benim gibi cevap vermeye yönelse belki gelir ama.. genellikle millet pek aktif olamıyor sitede. yazanlarda da eğer sitede aktiflik varsa soruya cevap yazılınca yukarı çıkıyor ya. cevabını bilen yazıyor, bilmeyen yazmıyor mesela. öyle de oluyor. yani yazarlar aktif olduğunda sorularına denk gelemiyor olabilir. ana sayfada sorular sürekli yenileniyor cevap verildikçe ve yeni soru soruldukça. yani benimde sorularıma öyle pek cevap gelmez mesela. sorun edilecek birşey değil. :) nasılsa sorumuza cevap yazıldıkça kazanç sağlamıyoruz bu durumdan. o yüzden o kadar kafanıza takmayın derim. :) siz soru sormanıza ve cevap yazmanıza devam edin. :) kazancınıza ve yeni bilgiler öğrenmeye bakın. :)

1

site pek hareketli değil. ana sayfanın uzun süre değişmediğine şahit oluyorum. bir de herkes soru sormaya yönlenmiş olabilir. bir beyin bedava modu gelsin bakın nasıl cevaplanıyor sorular. dert etmeyin. sorularınızın cevaplanmasının en azından şimdilik size bir faydası yok zaten.

0

ben yeni üye oldum ama ana sayfada sorular denk geldikçe cevaplamaya çalışıyorum. henüz sitenin mantığını çözebilmiş değilim maalesef.

2

aslında sitede karşıma çıkan soruların o soru hakkında bilgim olduğu zaman kimin sorusu olsa benim için fark etmez cevap veririm çünkü sitede birçok birçok soru benim bilgi alanımda değil zor sorulardır ama genellikle yorumu açık sorulara daha çok cevap veriyorum.

0

arkadaşlar gerekeni yazmışlar bize bir şey kalmamış adeta.

2

belki de sorduğun şeyler hakkında fikirleri yoktur. belki de zor sorular soruyordu dur.

2

çünkü soru sorunca daha çok para kazanıldığı için kimse cevaplama ihtiyacı duymuyor ama aslında öyle bir şey değil. cevap yazıncada çok güzel paralar kazanbiliriz.ayrıca bu uygulamayı bütün arkadaşlarımıza tavsiye etmeliyiz diye düşünüyorum.