0

evet tabiki de sorumani hiç kapanmasın mümkünse eğer. gerçekten kaliteli ve güzel bir site. kullanışlı basit üstelik site içeriği de çok güzel hem bilgi ediniyorsunuz hemde bu sayede para kazancı sağlıyorsunuz. yani faydalı ve yarayışlı bir site bence devam etmeli diye düşünüyorum güzel bir site gerçekten paranızı

0

evet bence kapanmasın çünkü herkes buradan cep harçlığını çıkarmaya çalışıyor bende dahil olmak üzere o yüzden kapanmasın zaten çok yararlı bir site .

0

ben de kapanmasını hiç istemem. evet çok yüksek paralar kazanmıyorum çünkü sürekli giremiyorum ama ilk zamanlarda sürekli aktiftim ve iyi denilebilecek kadar kazanıyordum. elime harçlığım geçiyordu en azından. şimdiler de ise ne kazansam kardır diye bakıyorum ve ek gelir kapım gibi görüyorum sorumaniyi. her boş vaktimi burada değerlendiriyorum. hatta buraya giriş yapmak için bazen zamanı zorluyorum diyebilirim. yani en azından günde bir iki lira yapsam ay sonunda elimde otuz kırk lira para geçer. eee kimse de kusura bakmasın bu yoklukta otuz kırk lira benim için büyük para. öyle bir maaş kazanmıyorum ama maaşımın üstüne koyunca buradan kazandığımı da az bir şey de olmuyor. bu yüzden kapanmasını asla istemem, diğer sosyal medyalarda boş boş takılacağıma burada üç beş kuruş kazanırım. sosyal medya hesabına girince kimse bana para vermiyor zaten.

0

evet, hiç kapanmasın isterim. ama burada bize iş düşüyor. eğer biz sitede aktif olup yazarsak, site daha fazla tık aldığı için istatistikleri iyi olur ve google siteye ödeme yapmaya devam eder. reklam ve (varsa) sponsorlardan gelen kazançlar site içerisinde üyelere daha fazla kazanç sağlaması demek. o yüzden biz mümkün olduğu kadar aktif olmalıyız. sitenin kapanmaması buraya üye olan kişilerden geçiyor. yani evde oturarak para kazandığımız bir site varken niye kapanmasını isteyelim ki. :) ufak tefek ihtiyaçlarımızın parasını çıkarabiliyoruz en azından. hiç yoktan iyidir. ayda 100 tl kazanbilme şansım varken burada niye kapanmasını isteyeyim ki. :)

0

şu ana kadar hiç para almadım telefonda oyun oynamaktansa buraya yazmayı tercih ediyorum. bir de burası bana terapi gibi geliyor. istediğimi yazıyorum. kapansın istemem. daha hiç para kazanmadım ama belki kazanırım hayırlısı