0

ben alışveriş konusunda gelenekçiyim bu yüzden mesajları hatta tv reklamlarını bile sevmem. reklam engelleyici kullanırım bilgisayarımda, onu kapat diye uyarı veren siteye hatta kapatırım girmem. adabıyla yapılan reklama sözüm yok bu beni taciz eder gibi olmadıktan sonra gelsin ürünü ben yerleştireyim içeriğe filan. reklamlar hakkında şunu söylemeliyim; özellikle ülkemizde reklam sektöründeki bilinç ve tüketiciye olan algısal dayatmalar o denli gerçekten uzak oluyor ki bazen, tek kelimeyle ticaret adı altında yapılan bu yarıştan nefret ediyorum. insanlık dersi veren duygusal banka reklamları, anne baba şefkatini sömüren deterjan reklamları, cinsel göndermeler yapan çikolata kraker reklamları. neyse..

1

evet sevmiyorum ve rahatsız oluyorum bazen bir mesaj bekliyorum ve gelen mesaj reklam olunca insanın sinirleri bozulmuyor değil bu nedenle çok fazla rahatsız oluyorum ve genelde gelen mesajlarda bir işime yaramıyor sadece canımı sıkmaya yarıyorlar

1

doğruyu söylemek gerekirse reklamı kimse sevmez. bende öyleyim. fakat sitelerin de para kazanmasını istiyorum. bu yüzden reklamlara katlanmak zorundayım.