0

oncelikli olarak bir ev sahibi olmak... cunku ailem yillardan beri kirada oturdular ve oturmaya devam ediyoruz. ev sahiplerinin (bizim oturduumuz evlerin, yanlis anlasilmasin) kafalarina gore bu evi satacagiz, istiyorsaniz siz alin deyip deyip surekli ev defistirmekten cok sıkıldım. öncelikli olarak kucukte olsa bir ev sahibi olmak istiyorum. kendim oturabilecegim (ailemle birlikte). onun haricinde bir sanayi kurmak guzel olurdu. cunku guzelculkemiz oyle guzrl bir tarim ulkesi ki, ciftciye destek amacli sanayi kurmak isterdim ya da kurulmasini saglamak isterdim. yani bu guzelim ulkenin daha ileriye gitmesi icin birseylrr yapmsk isterdim. ulkemi gezmek istiyorum birde. ama bunu yavas yavas yapmaya basladim. para biriktirerek sehir sehir gezmeye basladim. daha bir sehri gezdim ama.. olsun. buna baslamak bile yeterli. sonucta calismiyorum ve para biriktirerek gezmeye baslamisim. ilk canakkale'ye gittim. oyle soyleyeyim. bakalim suanki kumbarami da doldurabilirsem ramazandan sonra yeni bir tur ayarlayip gezmeyi planliyorum.

0

evet hemde pek çok şey var örneğin ilk olarak ata binmek istiyorum ama hala binemedim . araba sürmeyi öğrenmek istiyorum, yüzmeyi bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum.

0

ne yazık ki hayatım yapmak isteyip de yapamadığım şeyler üstüne kurulu gibi :)

0

bale yapmaktı. bunun için küçüklükten başvurmuş olmama rağmen kabul edilmemiştim

0

çok var, hem de o kadar çok var ki bunun için çok para çok zaman çok enerji lazım. aslında şu an ihtiyacım olan tek şey çok para.

0

seda artık bişeyler yap dem ☺️

0

paraşütle atlamak istiyorum ama cesaretim olmadığından bir türlü yapamıyorum.
çok hızlı bir şekilde araba kullanmak istiyorum ve yine onu da korkularım yüzünden başarabilmiş değilim. :)

0

kendi iş yerimi açmak en çok yapmak istediğim şey inşallah olucak.