1

evde doğum çok zordur ve doktor yardımcılığıyla yapılmayan doğumlarda büyük sıkıntılar çıkabilir. eskiden insanlar evde yapıyordu ancak şimdi ise hastanelerde yapıyorlar. hastanelerin doğum için olan ameliyathanelerinde normal dışarıda olan hava yok. onun yerine daha değişik, adı steril olan bir hava var. bu hava mikroplarla düşmandır ve mikropları yok eder. he ancak, eğer hastaneye yetişmeye zamanınız olmaz ise, evdeyken veya olduğunuz konumdayken birinin yardımıyla bebeğinizi doğurmayı deneyebilirsiniz. biraz daha fazla zamanınız varsa doktor arayarak çok hızlı bir şekilde gelmesini dileyebilirsiniz.

1

evde doğum nedir yaaa. bir kere steril bir ortam olması gerekiyor evde bu ortanı sağlamanız çok zordur. steril bir ortam ancak hastanenin ameliyathanelerinde olur. bu yüzden hastane de doğum yapmak en mantıklı en doğru yoldur. bir de su da doğum yöntemi var bu hastanede de olabiliyor evde de olabiliyor. tabii ki iyi bir doktor ve ekibi olması gerekiyor evde olursa.

1

eski zamanlarda insanlar sağlıklıydı ve ve evde doğum yaparlardı binde bı hastahane de doğum yapardı ama şu zamanda ise hastanede yapılması daha sağlıklı ve daha güvenli bence