0

bronzlaşmanın birçok çeşidi vardır örneğin solaryum ışınlarla bronzlaştırır, veya bir tatili çıkıp güneş altında bekleyip ma tabii ki güneş kremi kullanmamız gerekir yoksa cilt yanar bronzlaşmak yerine bir de bronzlaştırıcı birçok krem var.bunları kullanarak bronzlaşılabilir.

0

daha bronz olmak için tatile gittiğiniz zaman vücudunuza güneş kremi sürdünüz hatta vazalin de çok etkş ediyor daha hoş görünmek için fayda sağlıyor ben vazalin denemenizi tavsiye ederim özellikle tatile gittiğiniz zaman. eskiden kola sürün çok iyiy olur derlerdi ama zararları olduğunu da söylüyorlar kolanın mutlaka güneş kremi sürünüz vücudunuza ve özellikle dışarı çıktığınız da da yüzünüzde de mutlaka kullanınız özel güneş kremleri satılıyor onlardan. birde bronz olmak istiyorsanız eğer hemen şu an için bir yere gitmek için mesela bu durumda fontoten ile bronzlaşabilirsiniz bunun için satılan cildi bronzlaştıran kremler mevcut bunları da alıp kullanabilirsiniz.

1

hiçbir yönteme başvurmayın yazları mis gibi denize gidin o yeterli olacaktır . bende çok severim bronzluğu fakat deniz kum güneş gerisi yalan. tatilin güzel tarafları bunlardır. bronzluk spor tuzlu su kamp mangal mis mis

0

bronzlaşmak için doğal bir yönteme başvurabilirsin mesela bir tatil köyüne gidip güneşte kendini bronzlaşabilirsiniz bronzlaşmanın başka bir yöntemi daha var o da makinede kendini bronzlaşabilirsınız.