1

yani günde sekiz saat çalışan biri iki saat daha çalışabilir bence hiç rahatsız olmaz. o yüzden bir günü boş kalsın 4 gün 10 saat çalışsın daga iyi bence hem boş günü olmuş olur o günde güzel bir dinlenir işleri varsa halleder. hem hafta içi boş gün olması ayrıcalıktır. :)

0

6 gün 9 saat çalışan biri olarak 4 gün 10 saat çalışmak inanılmaz keyiflendirici olurdu benim için. haftalık bir günlük iznimin 16 saatini gezerek tükettiğim için 2 ekstra gün benim için mükemmel bir deneyim olurdu.

0

5 gün sekiz saat çalışmak en ideali bence.

0

4 gün 10 saat çalışmayı tercih ederim. en azından haftada 3 gün iznim bana kalır. haftada beş gün çalışırsam iznim 2 güne düşüyor. o yüzden uzun çalışmayı tercih ederim.

0

4 gün 10 saat çalışmayı tercih ederim. çünkü işe giderken ve dönerken yolda da vakit geçiyor. sonuçta 5 gün gidersek yolda kaybettiğimiz süre de artacak. 4 gün daha mantıklı geliyor, hazırlanıp çıkmışken işleri bitirmek daha akılcı olabilir.

0

5 günde sekiz saat çalışan kardeşlerim fazladan bir tatil günü için zaten orda olacağınız fazladan 2 saat gayet makul gelecektir şuanki çalıştığınız ortamda bir hissedin bir düşünün, şef gelip beyler 3 gün daha fazladan 2 saat çalışcaz ve cuma serbestsiniz diye ? hadi düşünün ne dersiniz ? tabiki kabul edersiniz şef diyo kabul etceniz seve seve fazladan bir gün tatil yaa ? cumartesi yaşadığınız o güzel hissiyatı fazladan 2 gün daha yaşıyorsunuz bunun için deymezmi cidden ?

0

burada her ne kadar 4 gün boyunca 10'ar saat çalışmak mantıklı gibi gözüksede evet çalışanlara 2 gün değil 3 gün tatil imkanın olsa bile,4 gün boyunca 10 saat çalışma ve bunun bir de giriş gidişine düşünürseniz ciddi anlamda yorgunluk olacağı için çalışanlar o kazanmış oldukları 1 günü sadece dinlenerek geçirecekleri için daha yorucu ve daha çok zaman kaybına yol açan bir çalışma düzeni olur.ayrıca araştırmaların bazılarından elde edilen verilere göre de insan metabolizması belli bir saat çalışmadan sonra hem dikkat kaybı hem de verim kaybına maruz kalıyor yorgunlukla birlikte. yorgunluk ve dikkat kaybı iş bölümleri düşmesiyle birlikte işveren açısından da olumsuz bir duruma yol açıyor.o yüzden en sağlıklı çalışma düzeni 5 gün boyunca 8 saat çalışıp haftasonu 2 günde dinlenerek geçirmektir. böylelikle kişi hafta içi yorgunluğunu dinlenerek giderip, tüm boş zamanında da kendisine ailesine ve değer verdiklerine zaman ayırarak sosyal planlar yaparak haftanın yorgunluğunu atabilmekte.

0

dörtgün onsaat çalışmayı değil de beşgün sekiz saat çalışmayı tercih ederim

1

nasılsa işe gelmişim. evde bekleyenim de yok. onun için dört gün on saat çalışmayı tercih ederim. biz eskiden iş yerinde sabah sekiz akşam altı çalışıyorduk ve cumartesi pazar tatildik. işçilerin isteği üzerine sabah sekiz akşam beş çalışıyoruz ve cumartesi yarım gün geliyoruz. o yarım gün çalışma tüm günü yalan ediyor. hiç tercih etmediğim bir durum o yüzden. işe gelmişken çalış işte ha sekiz saat ha on saat.

0

ben calismayi cok seven biriydim ama evde yata yata calismayida unuttuk :d 5 gun 8 saat daha mantikli dhaa guzel keske calismadan para kazanilsa. herkes rahat eder dunya daha guzel halee gelir gibime geliyorr :d

0

4 gunde 10 saat calismqyi tercih ederim. neden 3 gun tatil yapmak varken 2 gun tatil yapayim ki. ben o 3 gunu nasil degerlendiririm haberin var mi senin.cok rahatlikla bir istanbul'dan ankara civarlarina kadar gidip kultur gezileri yapmak icin muazzam bir uzunlukta tatil diyebilirim. brn calismayi sevdigim gibi eglenmeyi, gezmeyi, yeni yerler gormeyi cok seven bir insanim. o yuzden 4 gun boyunca 10 saat calismaya raziyim. neden o 1 gun daha fazla tatil yapacwkken o 1 gunumu neden öldüreyim. mesela o 3 gun boyunca ben bursaya gider her tarafini gezer oyle gelirdim. ki 3 gun bile yetmez bursa gibi bir sehre qma eger 1 saniye bile bos birakmadan gezersen %90 ini gezip gormus olursun 3 gunde. yqni cogu kisi yorgunluk soylemis ama yani alt tarafi 4 gun boyunca 2 saat daha fazla calisacaksin. sabah 9 aksam 5 olarak dusunmesinler. bu zamana kadar garsonlar napsin peki. adwamlar 13 saat bile ayakta kalabiliyorlar. yani al tarafi sabah 9 aksam 7 ya da 8 e kadar calisqcagim. ne var. restoran isletenler ölsün o zaman

0

tabikide 5 gün 8 saat calısmayı tercih ederim 1 gün tatil çok cabuk geçiyor dier 4 güne değmez

1

5 gün 8 saat olarak çalışmayı tercih ederim. en azından sabah sekiz akşam beş vaktı daha uygun. 4 gün boyunca 10 saat boyunca çalıştım. kız o kadar iyi değil o 4 günlük boyunca toplamda 40 saat çalışırken 5 günde de 40 saat oluyor . ama yorgunluk anlamında ise 4 günlük olan çalışma daha zor oluyor. 5 günde 8 saat çalışmak daha mantıklı.