0

tabikide ekmek hergün yyoruz bıkmıyoruz ama hergün aynıyamaği yersek 3 gün sıkılıyoruz

0

mantı hastası biri olarak kesinlikle sarımsaklı yoğurtlu bol soslu mantı yemeyi tercih ederdim.. sabahları biraz ağır kaçardı belki ama en azından aşırı sevdiğim için gülü seven de dikenine katlanıyor.

0

meyve secerdim tek besin ile beslenme yontemlerinde onerilen en mantıklı sey meyvedir o yüzden meyve

0

lahmacun tabikii aşkın diğer adı sanki :))

0

muhtemelen lahmacun olurdu. bir süre bu sorunun cevabını düşündüm, sonra aklıma şanlıurfa’da yediğim lahmacunlar geldi, kararım kesin :)

1

hayatımın sonuna kadar yoğurt, kuru ve taze meyveler ve kavrulmamış kuruyemişle hazırlanmış meyve salatası yiyebilirim diye düşünüyorum. tek yönlü beslenmeyi doğru bulmadığım için tek bir meyve/sebze/yiyecek adı yazamadım. bunun yerine, uzun süre beslenme ihtiyacımı yeterince karşılayacağını düşündüğüm böyle bir salata benim tercihim olacaktır.

0

ömrüm boyunca sadece bir şey yeme hakkım olsa bu kesinlikle lahmacun olurdu diye düşünüyorum. genel olarak et sevmem ama lahmacun yemek benim için ayrı bir keyif. sabah öğle akşam günün hangi vakti olursa olsun önüme konsa yiyebiliriz diye düşünüyorum.

0

sabah akşam hep aynı şeyi mi yiyeceğiz? sabah akşam et yiyebilirim. pirzola olur biftek olur etsiz yapamam herhalde. hiç bıkmam ama o zamanda çürür giderim. yanına sulu bir şeyler alabilirim. çorba olursa onu da işkembe çorbasından yana kullanırım hakkımı. fena olmaz bence. bunları yiyerek bir ömür geçirebilirim