0

ben aslında ikisini de seviyorum fakat tavuğu çok sıklıkla tüketemiyorum bu yüzden bir tercih yapmam gerekiyorsa ben tercihimi etten yana kullanırım. tabii ki et döneri de her yerde yiyemiyorum çünkü koyun eti konulursa içine kokusundan dolayı midem rahatsız oluyor. bu yüzden bildiğim güvendiğim yerlerde et döneri yemeyi daha çok seviyorum. bulunduğum şehir de çok meşhur bir et dönerci var yemeye doyamazsınız sağolsunlar elleri de bol bazı yerlerde ki dönerler gibi içinde et aramaya kalkmıyorsunuz bunun da ekmeği kadar et koyuyorlar neredeyse içerisine ve tadına doyum olmuyor.

0

ben daha çok tavuk döner seviyorum. et döneri çok sevmiyorum belki de alışkanlık. et döneri daha çok tabakta kebap olarak falan yemeyi seviyorum. tavuk dürümü hele de lavaş ile sarılıyorsa bayılırım.

0

ooo et denilince bütün sular durur tavuk zararlı olduğunu için hiç sevmiyorum onun için et döner her zaman tercihimdir

0

et döner tavuk dönere göre daha da çok tercihim olmakta, vazgeçebileceğim bişey değil.zaten pek et döner yiyebileceğimiz bişey değil, ekonomik dar boğazdan kurtulmak isteyen halkın cebini yakıyor ve bu yüzden tavuk döner cebi biraz daha düşünerek çok daha tercih edilen bir çeşittir.