0

beni ben yapmam başka insanlardan farklı olmamdır.

0

beni ben yapan özellikler benim karakterim ve kişiliğimdir aslında herkes için öyledir. herkes kendine ait bir birey ve yaşamını kendi doğrultusunda sürüyor. beni ben yapan özelliklerim arasında kendime olan saygım sevgim dışarıya karşı olan sevgim saygımdır. ailemdir sevdiklerimi ve yakın dostlarımdır beni ben yapan özellikler. haksızlığa karşı gelemeyişimdir. yalnızlığı sevmemdir. karşımdakişere karşı göstermiş olduğum hasssasiyettir.

0

beni ben yapan en büyük özelliğim aşırı özgüven ve genç yaşta bilgi birikimimdir daha 10 yaşında beden dili kitalpalri okumaya başlamamdan beri beden dili ile ilgili çoğu şeyi biliyorum eğer biraz araştırma yaparsanız beden dilini öğrenmek için can atacaksınız ve bu beden dilini öğrendikten sonra tabi kısmen psikolojiye yönelmem beni çok rahatsız etti ama bu çok sonradan oldu.

el , ayak , yüz hareket ve mimikleri izlenme yalan söylediğinizi bilmek çok kolay oluyor buda benim en sevdiğim özelliğim tam olarak kimin ne düşündüğünü bilemesemde kesinlikle yaptıklarını bilecek taktiklerde mevcut.

0

beni ben yapan özelliklerim karekter yapımdır. mesela bri kardeşim dediğim insan sevgili yapınca onunla konuşmam. çünkü empati kurarım. sevgilisi yerine kendimi koyduğumda bana yapılmasını istemediğim şeyleri onlara yapmam. buna kimsenin hakkı yok. mesafe koyarım ama hiç bir zaman değerleri azalmaz çünkü bu benim tercihim. sevgilisi olan bir kıza yanlışlıkla bile olsa bakmamaya aşırı derece özen gösteririm. dost dediğim insanları korumaya çalışır ve dertlerini dinlerim. fakat kolay kolay kendi dertlerimi anlatmam. içimde olan birşey benim için. ne kadar çok kişi yanımda olursa olsun bu hayatta her zaman tek olduğumu unutmam asla. unuttuğum gün o zaman kara bir sayfa açmak zorunda kalırsınız. ve kolay kolay güvenmem kimseye. işte bu özellikler beni ben yapar.

0

kararsiz olmam en baslica ozelligimdir. bu sanirim burcumdan dolayida olsa gerek;ikizler.. :d

0

benim en büyük özelliğim bana yapılan iyiliğide kötülüğüde ne şartlar olursa olsun unutmamam

0

bir insan benim çizgilerimi bilmeden bile bozmaya kalkarsa o insanla ilişkimi bitirir herşeyi yakar yıkarım o insan benim için bitmiştir en kötü huyum
espriye açık bir ortam varsa bir espiri yaparım.

0

empati yapmak benimle çok özdeşleşmiş bir kelimedir. insanları anlamak istiyorsam empati yaparım , karşımda ki kim olursa olsun ilk empati yapar daha sonra iletişime geçerim.

0

beni ben yapan en büyük özelliğimin vicdanım olduğunu düşünüyorum haddinden fazla vicdanlı ve merhametli biriyim ve bu benim çok sevdiğim bir özelliğimdir.
birde asla kin tutmam tutamıyorum karşımda kim olursa olsun kendini açıklamal için çabalarsa haksızda olsa çok kızmış hatta hayatımdan çıkartmışta olsam o insana kin tutmam mümkün olmuyor