0

bu şekilde devam edebilecek bir ilişki yoktur bu bir eksikliktir bu olacakardan ancak olanlar arasında yoksunluk denilir hiçbir şey eskisi gibi olmaz olamaz

0

eminim ki bu şekilde de birleşen insanlar vardır ama bence ayrılık olduysa bşedhaa eksisi gibi tutmuyor zaten yani tabi bu insanlara kalmış herkes istediği gibi tercih eder ve ilişkisini yaşar ama zor olur daha önce ayrıldığını biri ile uzun zaman geçtikten sonra tekrar beraberliğiniz yani eğer seviyorsanız belki olabilir ama sevginiz geçmişte olabilir bu durumda da zor olabilir.

0

o kadar uzun bir ara girdikten sonra kesinlikle eskisi gibi olmaz. çünkü zaman duygulardan bir çok şeyi alıp götürmüş olur. ayrıca denenmişi denemenin hiç bir mantığı yok. oluyor olsaydı zaten o bir yıllık ayrılık süreci yaşanmazdı. bir şey olmuyorsa zorlamaya gerek yok. bir çin atasözü der ki '' kopan bir ipe düğüm atarsanız, artık ipin en sağlam yeri orasıdır, fakat dokundukça canınızı en çok yakacak yer de orasıdır.'' eğer olur da ayrılık sonrası yeniden her şey yoluna girse, ilişki güçlü ve sağlam olacaktır. fakat yine de zaman zaman o düğüm canınızı yakmaya devam edecektir.

0

eğer iki tarafta ayrıldıktan sonra hata yapmamış ise başkasıyla sevgili olmamış ise bu mümkün bir durumdur ama kötü bir kavga ile birbirlerini kırarak ayrılmışlarsa bu durum söz konusu olamaz ama şu an kimleri görüyoruz ki ayrıldıktan hemen bir 2 hafta sonra başka kişilerle sevgili oluyorlar ve önceki kişiyi hiç yok sayıyorlar bile ben bu duruma çok karşıyım.çünkü insan sevdiği kişiden ayrıldıktan hemen sonra başkasıyla kendini teselli etmek amacıyla çıkıp başkasını kandırmaya hiçbir şekilde hakkı yoktur. az önce de belirttiğim gibi eğer arada sevgi bağı var ise birbirlerine karşı saygıları bitmemiş ise tabii ki bir yıl değil 2 yıl bile geçse yine sevgili olabilirler.

0

eskisi gibi olunmaz ama eskisi gibi olunmak için bir adım atılır.