0

kolay sorunun olmasını daha çok isterim tabi ama hepten kolay olmasın ara da zor sorularda olsa iyi olur orta derece de sorulardan olsun ama kolay daha da çok olsun isterim :)

0

sorulacaksa bile ikisi esit sekilde sorulsa daha iyi olacak sanki. tamam site yonetimi bilgiye daha cok onem veriyor ama burasi da ders verme ya da bilgimizi olcme yeri olmadigini düşünüyorum. yani kolay sorularin olmasi kadsr zor sayilabilecek sorularda olmali. ve bazi sorular tekrarlandikca tekrarlaniyor. mesela osmanli imparatorlugu padisahlari. bu padisah kimdir? ne yapmisyir gibi sorulardan ziyade birde o padisah doneminde yapilan seyleri soru haline getirip bu hangi osmanli padisahi zamaninda olmustur sorulari da surekli soruluyor. yani bu sorulari sorarken tamam bazen karsimiza bu soru daha oncr sorulmus gozukuyor diyr uyari cikiyor ama sorulan sorularda ksrsimiza ciksa daha iyi olur. bir de bir harf ya da kelimelerin yerleri drgistirilip soruldugu da oluyor. bunlar belirlenip o soruyu soran yazara boyle sorularin tekrarlanmamasi gerektigini soyleyip soruyu kaldirabilir sorumani. yani sirf para kazanmak icin site icerisinde sorulmus sorulari goruyor, tekrar soruyorlar. bize de yazik aslinda. bir keresinde kac kere osmanli padisahi veya yeniliklerinin cevaplarini yazmisimdir yani. birde tarihimizde sanki osmanli devletinden baska birsey yok. yani ben tarih bolumu okudum ben bile sizi bu kadsr bogmuyorum ama bu tip kisiler sirf para kazanmak adina bizi bu tip sorulara maruz birakiyorlar. bence sitenin bir elden gecmrsi lazim. yani ayni sorular sorulacaksa bile arada 1 ay soramama kosulu gelebilir yani. bu kadar zoe birsey degil. site icerisine arama motoru gelirse bu soru daha once sorulmus mu diye bakabilirim. yani brbimde basima geldi. soru sorarken sikinti olusturmadi meselq bana. iste biri ywzmis mustafa kemal ataturk diye ben de sadee ataturk diye yazdigim icin uyari cikmadi mesela. soruyu sordum engele takılmadan. soruyu sorduktan sonra kenarda benzer sorular tarzında bir bolum var ya. orada görüyorum hep ayni soruyu mesela. yani bunun önüne de geçilmesi lazim site içerisinde.

0

karşılık olsun herkez istediinı çözsün bencee yani

0

bence kolay sorular zorlar beyni zorluyor

0

bence zor soru sorulmaması gerekir çünkü zor sorular birçoğu cevapsız kalıyor ve o cevapsız sorular yüzünden beyin modu geliyor yani böyle herkesin cevaplayabilir bilgi soruları bu yoruma açık sorular topluma hitap eden sorular bence daha çok kazançlı oluyor çünkü onlar rahatlıkla cevap alabiliyor ve herkes cevap verebiliyor ama çok zor sorulduğunda bazen soruları internetten bile araştırıyorum cevapları yoktur gerçekten sorudur soru değil pek fazla anlamadım.

0

bence isteyen zor soru sorar isteyen kolay soru sorar buna zaten kimse karisamaz, ama soyle bir seyde var, eger sordugunuz soru altin sorulara girerse daha fazla para elde edebiliyorsunuz diye duymustum bir uyeden. insallah yalan atmamistir. ancak sorunuzun altin sorulara girmesi icin sorunuzun mantikli ve bilim ve benzeri konularla ilgisi olmalidir.

0

zor soru, kolay sorudan ziyade daha cok uzun cevap verebilecrgimiz sorular diyorum. cunku beyin bedava modu aktif olsa bile daha fazla kazanmamizi sagliyor bu durum. yani cevaplar her zaman daha kazancli.

0

zor soruları yanıtlamıyorum ben çünkü bilmiyorum ve bir yerden öğrenirsem de bu onun cevabı olacağı için fikir çalmam bildiklerimi daha kolaylaırnı cevaplıyorum. ben de öyle şeyler sorarım sormak isterim daha çok . gerçi herkese göre değişir benim genel kültürüm inanılmazz zayıf ama bir çok şeyi de biliyorum bir yandan onla alakalı olmayan. o yüzden bilen kişiler cevaplar daha çok ben yazmamayı tercih ederim. bilmediğimden dolayı.