0

burada ayda su kadar kazanilir diye kesin bir sey diyemiyoruz malesef. sen burada ne kadsr cok aktif olup soru sorup, cevqp yazarsan o kadar cok kazanirsin. her gun 5 tl kazansan ayda 150 tl. ki gunluk daha fazlasi da yapilabilir ugrasildigi zaman. iste dedigim gibi tamamen kisinin aktifligine bagli olup daha da fazlalasabilir buradan kazandigin paralar. hadi bizimle birlikte cevap da yaz da. aylik nr kadsr kazanabildigini gor. sor sor nereye kadar. cevaplarını uzun tutmayi ihmal etme.

0

sorumani sitesinde eğer çok zaman harcayıp çaba gösterirsen ayda en az 130 tl ya da 140 tl kazanabilirsiniz çünkü burada sorduğun soruya ve verdiğin cevaplara göre kazanıyorsun işte ne kadar çok cevap verirsin ya da soru sorarsan o kadar daha kazanırsın çünkü az zaman harcayıp çok para kazanmıyorsun çok zaman harcayıp güzel bir miktar kazanıyorsun.

1

sorumani sitesinde tabii ki sen kendi sorduğun sorulara ve verdiğin cevaplara ve yorumlara göre kazanıyorsun ve eğer çok vakit harcarsan çok kazanırsın. az vakit harcarsan az kazanırsın. eğer günde en az 3-4 saat aktif olursa. muhtemelen ayda 120 tl kazanırsın diye düşünüyorum.

0

bu soru aktiflige gore degisir. ne kadar fazla zaman gecirip bryin bedava modunda da cevaplarda guzel cevaplar yazarsan aylik 300 lira civarini bulursun.

0

sorumanide geçirdiğimiz vakte göre kazancımızda artış sağlanır. kazançlar daha çok konu ile alakalı yani soru ile alakalı uzun cevaplar vererek daha hızlı kazanılabilir. ayda yüz lira da kazanılabilir yirmi beş lira da. yarışma ve çift kazanç olduğunda daha çok kazanma imkanı vardır. sürekli vakit geçiren biri yüz liranın üzerinde kazanç sağlar bence. soru sormak da para kazandırıyor tabi. hem soru sorup hem cevap vermek kazanç sağlar.