0

ilk geldiğim zamanlar 25 tl'yi çarçabuk kazanmıştım ve 3 aylık kazancın 200 270 lira arasında idi şu an bir ayda 25 liraya toparlayamıyorum daha fazla aktif olmam gerekiyor eskiden daha az aktif olup daha fazla kazanıyordum neden ise şu an çok az kazanıyordum fakat satırları sonuna kadar doldurmaya çalışıyorum her zaman bu yüzden bir soru başına 30 35 kuruş rahat alıyorum tabii eskisi gibi olsaydı 1 sorudan rahat 60 70 kuruş alırdım allah herkese hayırlı kazançlar bol

1

yani ben sorumani sitesine kapıldığım dan beri beyin bedava modu çok aktif olduğu için sitede aktiflik çok mu az mı pek fazla belli etmiyor çünkü soru sorulmuyor o yünden belli oluyor eğer soru sorulsaydı mesela insan bilirdi sitede ne kadar aktiflik vardır ama ben hiç yarışma falan bu sitede daha görmedim rastlamadım sadece yeni katıldığım zaman sanki 2 artı kazanç vardı o da tam olarak o zaman konuya hakim değildim yani bir 2 gün falan sürdü sanırım sonradan kazanç da görmedim ve yarışmada görmedim inşallah bu ay içinde sorumani ekibi bir yarışma düzenler ya da bu cevapsız sorular için 2 kat kazanç getirir ve sitede daha aktif olmak haline gelir ama benim için yine de fark etmez yarışma olursa da olmasa da zaten bu sitede yarışma falan da görmedim daha yine de ben böyle de devam etmeye çalışıyorum her zaman da aktifliği mi koruyorum tabii belki bu soru sorulduğunda belki ben bu sitede üye bile değildim şu anda bu soruya rastladım ve cevap vermek istedim.

0

insanlar ilk önce bu işe hevesle başlayabilirler. eğer sadece para kazanma amacıyla, siteye üye olursa bir kişi, aldığı düşük ücretlerden dolayı siteyi bırakmayı tercih edebilir. veya tam tersi, vakit bulamamış olabilir, günlük hayatta çok meşguldür. yarışma olmamasının nedenini bilmiyorum ama. yorumlara bakınca eskiden yaptıklarını gördüm, bende üye olduğumda hiç yarışma göremedim.

1

sorumani eskisi gibi olmayabilir, insanlar giderek daha da seviye düzeyini yükselmesini bekliyor ve bu yüzden sorumani sitesinin yeni yeni yarışmalar motivasyon kaynağı yaratacak hamleler yapmasını istiyor ama yarışmacıların isteği doğrultusunda ilerlemiyor maalesef sorumani sitesi.

1

yani sitedeki kazançlar olsun ondan sonra x2 ödüllü yarışmaların çoğu zamandır gelmemesi dersek bunlar büyük etken. yani bende pek paraya ihtiyacım olmazsa girmezdim diye düşünüyorum ama kumbarama para biriktirmeye çalışıyorum bilgisayarımı yükselteceğim farklı şekillerle birlikte bu siteden de para kazanmaya çalışıyorum. insanlar cevap verince ve soru sorunca gelen kazançlardan dolayı gitti diye düşünüyorum.

1

evet onun etkisi büyük. iki katı kazançlarla toparlamaya çalıştılar ama yılbaşından sonra yarışmaların yapılmaması sitedeki aktifliği düşürdü biraz. cevaplardan kazandığımız paralar da artık az gelmeye başladı. bu ikisinin etkisi çok büyük... yani şuan benim de paraya ihtiyacım olmasa bende pek girmezdim sanırım. çünkü gerçekten kazanç anlamında da bir düşüş var sitede. yani sitenin eskisi olunca bazı şeyleri daha fazla görebiliyoruz.

2

kazançlar az, motivasyonlar düşük. yeni yılda hiç yarışma olmadı. yarışmalar bir yana kazançlarda da bir iyileştirme söz konusu değil. referans olduğum kişiler sitede aktif olmuyorlar. o yüzden bende yazıyorum tekrar ama bazen kendim çalıp kendim söylüyormuşum gibi hissediyorum. eski hareketlilik yok.

1

bence yarışmaların eskisi kadar çok olmamasından insanlar arada sırada girmeye başladılar yada benim gibi iş sahibi olmuşsanız ve zamanınız yoksa arada sırada giriyor olabilirsiniz. ben neredeyse bir ay hiç giremedim ama döndüğüm de çoğu eski yazarları görüyorum ya soru sormuş oluyorlar yada sorulan bir soruya cevap vermiş oluyorlar. bu da beni mutlu ediyor doğal olarak.