0

millet altın sorular kısmında ben sorulan sorulara internetten bakıp cevap verirsem hesabım kapatılabilir mi?

bir arkadaşımın hesabı altın sorulardaki soruları internetten bakarak cevapladığı için kapatılmıştı. başka bir şey ne yaptıysa bilmiyorum. ben şimdi altın sorular kısmındaki soruları internetten araştırsam ve bulsam cevaplasam hesabımı kapatırlar mı? cevaplarınızı bekliyorum.

3 cevap
0

kopyala yapıştır olduğu zaman hesabınız kapatılır arkadaşım

0

altın sorular fazla bilgi içerikli sorular bu yönden sizi anlıyorum internetten bakıp da yardım alabilirim diye düşünüyorsunuz eğer böyle yapacaksanız tamamını internetten yazmayın yoksa hesabınız bamlanır uyarı gelebilir ve inceleme altına girebilir. buna dikkat ediniz yani sizde o konuyla alakalı düşüncelerinizi açıklarsanız eğer böyle olmaz sadece kopya içerik olarak kabul edilmez. bu tür internetten yazılan şeyleri ne kadar kendimiz yazarsak yazalım yine de kopya içeriğe giriyor ve hesabınız inceleme altına alınabiliyor bu bakımdan buna dikkat etmelisiniz bence ço az bilgiyi internetten paylaşın dhaa çok kendi bildiklerimiz ile harmanlayın yazdıklarınız cevapları böylesi sizin için daha iyiy olacaktır.

0

şimdi söyle arkadaşın internetten bakıp aynısını geçirmiştir ve hesabı bu yüzden kapatılmıştır. burada önemli olan kendi cümlelerini kullanabilmek soruları kendi yorumlarınla cevaplamak aynısını bakıp yazarsan bunun kopyala yapıştırdan bir farkı kalmıyor. hiç birimiz her sorulan soruyu bilecek kadar bilgili değiliz. kimse ben her şeyi biliyorum da diyemez dese de inanmayın zaten. bu yüzden hepimiz internetten araştırıp bakıyoruz. ama sonrasında bakıp bakıp yazmak yerine sorunun cevabını okuyup aklımızda ne kaldıysa ne anladıysak onu yazıyoruz buraya. eğer benim söylediğim şekilde yaparsan hiç bir problem çıkmayacağına emin olabilirsin. fakat internette bulduğun yanıtı olduğu gibi cevaba yazarsan banlanırsın.