0

hemen güvenemezsin ama konuştuğum kadar tanıyabilirsin onun dışında güven olmaz insan normal hayatta güvenmiyor ken bir de internette tanıdığı insana hiç güvenilmez.güven kolay bir şey değil zaten nun için internetteki pek kaale almıyorum çünkü güven kolay bir şey değil onun için internettekileri pek güvenmeyin bence.

0

üzerinden olan kişilere güveni bırakın normal hayattaki yakın kişilere bile güven duyamazken görmediğiniz tanımadığınız internetteki birinin konuşmaları ile kendini anlattığı kadarıyla nasıl güvenebiliriz ki. o yüzden kimseye kesinlikle güvenilmemesi gerekir. ozellikle internetteki kişilere insan istediği gibi kendini anlatabilir ve sende o insanın kendini anlattığı gibi göremezsin . çünkü her insan anlattığı gibi değildir. herkes kendini çok iyi anlatır özellikle internete ki kişiler internette konuşulur ama bir güven oluşmaz . ilk konuştuğun kişi ile görüşülmez zamanla konuşup onu tanıdığın kadarıyla herhangi bir arkadaşlık kurabilirsin. arkadaşlığı uzatıp devam ettirdikten sonra güvenip güvenmediğini anlayabilirsiniz.

0

internet üzerinden birini tanıdıysanız asla ona güvenmemeniz lazım. sonuçta karşınızdaki kişi sizden yaşınızı isteyip kendisini de sizinle aynı yaşta gibi gösterebilir. ama belki o kişi sizden 5 belki de 10 yaş büyük nereden bileceksiniz? bu yüzden dolayı internetteki insanlara güvenmemeliyiz. eğer bir tanıdığımız ise o konuda sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum.

0

hayır internet üzerinden tanıdığım birisine öyle hemen güvenemem belki sohpet edebilirim konuşabilirim maksat muhabbet diye veya vakit geçsin diye can sıkıntısından dolayı ama görüşmeyi istemem ve buna kalkışmam yani tanımadığım bir insan ne olduğunu bilemem nasıl güvenirim. çeşit çeşit insan var kim katil hırsız belli değil. zaten hergün haberler de seyrediyoruz insanların başına neler geliyor güven meselesi öyle kolay kazanılmıyor insan karşındakini iyiy tanımalı ve analiz etmeli dışarıdan tanıdığınız birine bile öyle hemen güvenemiyorsunuz ki önce vakit geçirmek belki bakış açısını düşüncelerini tatmak nasıl bir insan olduğunu hayata karşı bakış açısını yaşamını analiz etmeniz gerekiyor bu şey benim için de geçerli elbet bir başkası tarafından. yani insan insana artık kolay kolay güvenemiyor. öyle bir devirdeyiz hele bu zaman da çok zor. belki biz bilmiyorduk veya bu kadar duymuyorduk ama eskiden de böyle şeyler oluyordu tabi ama bu kadar şiddet varmıydı bilemiyorum açıkcası bunların araştırılması gerekiyor güven denen birşey kalmadı kesinlikle benim itimadımda güvenimde yok başka insanlar akarşı insan zamanla tanıyarak karşındakinin verdiği güvenle ona bağlanıyor güveniyor tam olarak. buda zaman isteyen birşey internet ortamında da çok zor.

0

internet üzerinden birini tanımak bence başlı başına bir hata. hadi diyelim ki o hataya düştük o insana güvenmek bence üst üste hata yapmak denektir. bu yüzden sorunuzun cevabı internette tanıştığım birine güvenmem. büyük konuşmak istemiyorum bu konu da ama doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum ben.