1

ben eski sevgilimle ilk tanıştığımızda saçları normal 3 numaraya vurulmuş saçlardı ve benim çok hoşuma gitmişti ve bence saç her türlü belirleyici bir unsurdur ve tabiki sevgili olduktan 1 ay sonra benim en büyük hayalim saçımı uzatmak dedi ve saçları benden uzundu ve şahsen sevmiyordum beğenmiyordum her seferinde kestirmesini söylüyordum ki kestirdiğinde tanıyamamıştım

1

kadınların geneline göre belki böyle olabilir bence illa saç olmak zorundadır diye birşey olamaz yani daha sonra döküledebilir. kadınlarda da aynı şey olabilir. bence kadınlar için önemlidir ancka olmazsa da ne yapalım yani sonuçta saç bu dökülür hepimiz için geçerli bu durum. hatta belki renkli saç kullanan erkekler veya uzun saç kullanan erkekler de var ancak kadınların çoğu bunu beğenmez ve hoşlanmaz. ancak benim için uzun saçın bşr önemi yok baız insanlara yakışıyor bana kalırsa üstelik kel olan saçı olmayan insnaalr içinde aynı şey geçerli ki, dha çok karizmatik bir görünüme de sahip olhr yani önemlidir ama bence çokta önemli olmaması gerekir diye düşünüyorum o birazda kişi de nasıl durduğuna bağlı yani.

1

tercihe bağlıdır bence . kel seviyorsa kadın o zaman ona o çekici gelir. ama bazısı da özellikle saçı olsun istiyor bence . ben mesela benim için farketmiyor ama saçlı olunca daha bir havalı oluyor .

1

kişiye göre ve erkeğe göre değişen bir durumdur bu sanırım. çünkü bazı erkekler saçları olmasa da iyi görünebiliyor. iyi görünümü tercih eden bir kadın sonuçta o erkeği sevebilir. ayrıca bazıları hiç görünüşe takılmaz, bazıları çok önem verir değişken bir olay.

1

beğeni durumuna göre değişir eğer erkek kendisini sevdiriyorsa saçlı yada saçsız önemli değil önemli olan kadınını sevsin değer versin özel hissettirsin