0

suana kadar 430 tl pars cektim buradan. yani en son cevap yazmamin ustunden 1 ay grcmis yani. 1 ayda aldigim odeme 100 tl. ki fazla da ugrasmis degilim hani. eger ugrasilirsa daha fazla psra cekilir buradsn. ve bak sadece cektigim parayi soyledim. bifde daha kazanc hanemde cekmedigim bir miktar para var. limiti gecenlerde grctim. bu aralar biraz ugrasmak istiyorum. cektigim zaman yuksek odeme almak iatedigim icin hemen odeme talebi olusturmadim. onu diyrcegim. sitede ne kadsr cok aktif olursaniz, buradsn cekeceginiz para daha fazla olur. daha az aktif olursanız daha az para cekersiniz. yani buradan crkilen paralar hep kisinin aktifligine bagli. daha fazla kazanmak istiyorsaniz daha fazla aktif olabilirsiniz. sanildigi kadar da limite ulasmak zor degil aslinda. kurus kurus kazandiriyotr ama cevaplarla daha kisa zamanda limite ulasabiliyorsunuz.

1

ben sorumani sitesinden bu güne kadar toplam da 628 lira kazandım. kasım ayında üye olmuştum. gerçekten benim için kısa zaman da kazanılmış iyi bir tutar. çünkü bunun büyük bir kısmını ocak ayına kadar biriktirmiştim zaten. uzun zamandır eskisi kadar aktif olamadığım için ve eskisi kadar siteye ayıracak fırsatta bulamadığım için fazla bir kazanç sağlayamadım maalesef. ama eğer eskisi kadar çok uğraşabilmiş olsaydım eğer çok daha fazla bir kazanç elde edebilirdim. bu tamamen benimle alakalı. sizler de ne kadar çok emek harcar ve hemen sıkılıp pes etmezseniz o kadar çok kazanabilirsiniz.

0

30 tl ödeme aldım ben bu siteden ara verdim biraz simdi geri başladim 1500 1600 tl lazım olduğu için 2 ayda kazanırım onuda allah yardım eder inşallah cekimlerim için lazım olucak çünkü

0

ben bu siteden bu zamana kadar 330 tl gibi bir para kazandım. daha fazlası da olabilir. çünkü önceki hesabım banlandı. oradan ne kadar kazandığımı tam hatırlamıyorum. ama 160 tl den fazla bir ödeme aldığımı hatırlıyorum. tabi daha fazla aktif olsam daha fazla kazanırdım. bizim aktif olmamız demek daha fazla kazanç sağlayabilmek demek. :)

0

bu siteye daha dün gece üye oldum. toplam üç veya üç buçuk saat aktif olma fırsatı buldum. şu ana kadar kazandığım para pek de harcadığım zamana göre tatmin edici değil, kazandığım tutar ise, 1.61 tl'dir. daha limiti aşamadım. o yüzden aşmaya çalışıyorum. fırsat bulduğum kadar soruya cevap vermeye çalışıyorum. limiti aştıktan sonra ilk ödeme talebini yaparım herhalde.