0

referans olması için resmen arkadaşlara yalvarıyorum ancak millet satır başı bir kuruş kazanıp da ne yapacaz diyerek üye olmuyorlar. şu ana kadar hiç referansım olmadı. milleti ikna edemiyorum. bir sürü boş insan var ama şurda günlük yarım saatimi ayırayım para kazanayım demiyorlar. benim gibi iki tane referansım olsa çok güzel kazanırım ancak olmuyor. millete kazancımı gösteriyorum bakın bu kadar sürede bu kadar kazanıyorum diyorum vay iyiymiş falan diyorlar ama üye olmurlar

1

48 referansım var ama bunlardan sadece ikisi aktif kullanıcı oldular. diğerleri ya hiç yazmadı ya da çok az yazdı toplamda 34 lira referans kazancı elde ettim.

0

ne referansım var ne de referans olacağım kişiler. dolayısıyla bu soruyu yu es geçiyorum. ama umarım bir gün benim de referans olacağım kililer olur işte o zaman ben size uzun uzun yazar hesaplar çizer söylerim

1

site kurallarında, referansların kazançlarından yüzde yirmi ekstra kazanacağımız yazıyordu. ben henüz referans olmadım kimseye. fakat başkası bana referans oldu. ben ona kazandırıyorum. benim paramdan kesilip mi ona gidecek bilmiyorum. ama öyle olmaz bence. ben normalde kazanacağımı kazanacağım. benim kazancımın yüzde yirmisi ona ekstra olarak verilecek galiba. ama ben siteyi sevdim. gerçekten çok kolay para kazanılıyor. umarım yirmi beş türk lirayı kazanıp bir an önce ödeme alırım. herkese bol kazançlar.

0

ben de referans yapmadan para kazanmaya çalışıyor. inşallah, istediğim tutarı 3 aya alabilirim. 3 ayda 20000 tl'lik imkansız bir hedefim var. belki de olur, kim bilir. cevap yazarak para kazanmaya çalışıyorum. bakalım bu 3 ayda ne kadar kazanabileceğim? kısacası referanslardan aldığım gelir, 0.00 tl'dir.

0

ben referans siz kasıyorum referansla uğraşmıyorum tek başıma daha güzel meblalar kazanabilcegime güveniyorum bakalım 60 günde 1000 tl yapmaya çalışıcam inşallah herkes güzel kazançlar kazanır.