0

doğru olanın aşkı evliliği olduğunu düşünüyorum çünkü her konuda mantığımızla düşünürsek evlendiğimiz insanla ömür boyu sevmeden bir hayat geçiremeyiz

0

ben aşk evliliği yaptım eğer biriyle hayatini yasayacaksan önce onu sevmen lazım ben öyle düşünüyorum hayatımı paylaşıyorum sonucta onunla sevmek lazım bence aşkı tercih ediyorum .

0

tabi ki aşk evliliğidir. eve gelirken yinemi onu görücem yerine onu görmek için koşarak geleceğim bir evlilik olsun isterim. mantık belli bir süre sonra yerini duygulara bırakamaz malesef.

0

insanlar sevdikleri kişilerle bir yuva kurmalıdır sevdikleri kişilerle olan hayallerini yine onlarla gerçekleştirmeliler ama ne yazikki gerçek hayatta yaşamak için gerekli şeyler vardır ve insanlar çocuklarının geleceğini kendi yaşantısını düşünerek de hareket halinde davranıyorlar bu nedenle birçok insan mantık evliliği yapıyor ama bence bu doğru değil ben aşk evliliği yapmak isterdim sevdiğim kişiyle olmak isterdim ama birçok insan mantık evliliği yaptığı kişiyle evlendikten sonra da aşık olabilmekteler ve mutlu huzurlu günler gecirmekteler tabi kimisi de mutsuz olmakta aşk evliliğinde de bu var aşk evliliğinde de o sevdiğiniz kişi aynı eve girince geçim sıkıntısı çekince değişebilmektedir ve o aşk yetmeyebiliyor kısacası dikkatli ve net karar vermelisiniz ki bu karar doğru olsun sonucunda pişman olmayın

0

ikisi de iyidir. ama bana göre aşk evliliği. insan sevdiği kişiyle olmalıdır. yiyecek bir lokması olmasın ama sevdiği kişi yanında olsun.

0

ikisi de olmalı bence. aşk olmadan hiç olmaz, mantık olmadan da kusa sürede sorunlar oluşur

1

ortaya karışık. mantık bir evlilik için yeterli değil, ama tek başına aşkda evlilikte tek başına olmaz. o yüzden aklı başında bir aşk diyorum ben.