0

evde döner yapmak gerçekten çok zordur .evde yaptığınız dönerin dışarıdaki gibi olması beklenemez bunun birden çok sebebi vardır aslında ama evde de döner yapmak mümkündür . mesela dışarıdaki döner gerçek döner kömürde yapılır .güzel bir köz ve ateş gereklidir gerçek dönerde .avmlerde yediğimiz dönerler de aslında gerçek döner değil.evde bundan daha lezzetli dönerler yapabilirsiniz. aynı zamanda gerçek döner parça etten yapılır kıymadan asla yapılmaz.döner için parça etler tercih edilmesinin temel sebebi de eti görmek ve iyi bir et çıkarmak esastır ve bu döner parça parça olur yaprak yaprak kesilmez.

0

bence evde yapılan döner daha lezzetli olur insanın içine sinesine yiyebileceği bir döner olduğu için dışarıda yediklerimizde sürekli şüphe düşüyoruz o yüzden evde yaptıklarımızı rahatça yiyeceğimiz için daha çok zevk alabiliriz

0

biraz el beceriniz varsa emin olun restaurantta ki dönerden daha iyi bir döner hazırlayabilirsiniz. bunun için etin çok ince kesilmesi gerekiyor ayrıca buna uygun bir bıçak kullanırsanız da işinizin kolaylaşacağını düşünüyorum. benim bir arkadaşım resmen bu konu da ustaydı hiç bir eğitim almamasına karşın resmen evde döner partisi yapıyorduk. nasıl yaptığına hiç dikkat etmedim fakat yapılabildiğini hatta daha iyi yapılabildiğini bana gösteren birisiydi. ayrıca etin de kalitesinin önemi var burada. tanıdığınız güvendiğiniz kasaptan alırsanız etinizi ayrıca döner için de olduğunu söylerseniz bu size büyük kolaylık sağlayacaktır.