0

bu kişiler bence hani agzia bile almak mantıksız çünkü azcik bir kafaları bassa bole seyler yapıp kendilerine laf ettirmez hemde kendini kucuik düşürmez.burdaki herkez kaliteli olmali ki burasi her dalda güzel yerlere gelsin herkez kazansın.sorumani plartforumu bole bir hem eğlence hemde bilgi hemde para kazanmak için bizlere şans ve güzel biir sistem çıkarmış bunu herkez değerlendirmeli.

0

tek bir cevaptan daha fazla para kazanmak için yapılan bi iş. kendilerince mantıklı ama cevabı okuyanlar için çok sıkıcı bişey. abartmamak gerek

0

saçmalayanlar aynı bir de üstü konu ile alakalı yazıp ortaya random aıp sonu düzgün yazan insanlar var hey allahım ya bu ekibin kontrol ettiğini bilmiyorlar galiba.

0

kesinlikle saçmalık yani bence yayınlanmasın boş boşuna yazmış olmak için yazıyorlar

0

bence hiç yayınlanmamalı bu tür sorular. sanırım site çok yeni , daha da iyileştirme yapılır bence. biraz zamana ihtiyacı var.

1

böyle kazanacağını sanıyor yapılan isi küçümsemek bu resmen. siteyi uyardım bu konuda umarım soruları daha fazla rezil etmeden banlanır.

0

kazanç kasmaya çalışıp kısa yoldan para kazanmaya çalışıyor diye düşünürüm. ki keza öyle. hatta biri öyle yapıyordu da banlandi ya.

0

bence sahtekarlık yapıyolar emek harcıyoruz burda

0

kendini bilmiş kendini beğenmiş