0

oncrlikli olarak kisinin aktifligine bagli. yani 2 soru sorup 5 cevap yazarsan ay içerisinde 25 tl bile olmaz. ama ugrasirsan, her gun sabah aksam takılırsan, gunde 7-8 tl ye kadsr cikarsin kazanc olarak. her gun 7 tl kazandigini varsayarsak hemen hemen 210 tl gibi bir kazanc elde edersin 1 ay boyunca. daha fazla da yapilabilir. dedigim gibi bu kisinin katif olmasina bagli. birde site icerisinde yapilan iki kati kazanc etkinliklerini dogru degerlendirirse, yatisma yapilirsa eger yarismadan ödül kazanirsa aylik 500-600 tl ye kadar cikar yani. benim bir ay icerisinde buradan kazandigim degisiyor ya. 5-6 aydir buradayim, 120 tl de kazandigim oldu, 50 tl kazandigim da oldu ay iceridinde. iste dedim ya. aktiflik. sitede aktif olmadan daha fazlasini kazanamiyoruz. kendi calismamiza bagli.

1

30 lira gibi sabit bir telefon faturam var. hiç değilse bunu çıkartmak hedefim. günde bir lira yapsam faturam çıkar gibi küçük bir hedefe indirgedim kazanç programımı. onun altına düşmemeye çalışsam da bazen yoğunluktan bu mümkün olmuyor. iki kat kazanç, üç kat kazanç uygulamaları ve yarışma olduğunda günlük 3-4 liraları buluyor kazancım.

programlı ve düzenli bir gelir elde edemesem de elimin altında yazarak para kazanabileceğim bir platform olduğunu bilmek ve tek engelin kendi tembelliğim olduğunun farkına varmak oldukça güven verici ve motive edici.