0

ev hanımı olamnında çalışmanında ayrı ayrı avantaj ve dezavantajları var ikisinide incelersek eğer.ev hanımı olduğunuzda uyku sorununuz yok istediğiniz zaman uyuyabilirsiniz.eğer çalışıyorsanız belli bir çalışma saatleri olucak bu yüzden düzenli kalkmalısınız.ev hanımıysanız eğer evin içinde istediğiniz şekilde işlerinizi yapabilirsiniz kış yaz kışın doğalgaz yazın klima püfür püfür.fakat dışardaysanız bu hiçde kolaymolmayacak.ayrıca işe gitmek için kalabalık sıkış sıkış minibüs,metrobüs,otobüs ve trenlere bineceksiniz çile çekeceksiniz mesela herhangi bir olay olurda öyle yani.ev hanımıysanız istedğiniz yemeği yapıp yiyeceksiniz fakat çalışıyor iseniz hem ne olduğu belli olmayan yemekleri yiğeceksiniz üstüne birde para vereceksiniz.ev hanımıysanız çocuklarınız varsa ınları okula göndermeden kahvaltı hazırlayıp yedireceksiniz eşiniz varsa onada öyle.sonra temizlik yemek başka bir iş yok fakst ev hanımı ne kadar rahat görünsede aslında ev hanımlığı ağır bir iştir.

0

tercihim ev hanımı olmak değil çalışan kadın olmak ev hanımın verdiği hiçbir katkı yok ama çalışan bir kadın ayaklarının üstünde kalması kadar güzel bir şey yok onun için çalışan kadın her zaman daha güçlü daha iyi ve daha her şeyi yapabilecek güç nedir. bunun için her zaman tercihim çalışan kadın olmak.

0

ben ev hanımıyım ve hayatım boyunca pişmanlığını duyduğum tek şey çalışmamak olmuştur. bence her kadın kendi ayakları üzerinde durabilecek eğitimi almalı ve sonrada iş hayatına atılmalıdır. bir kadın için ekonomik özgürlük şarttır. günümüz hayatında kadının çalışması hem kendi ruh sağlığı ve hemde aile mutluluğu için gereklidir. zira günümüzde tek maaş ile geçinmek cidden çok zordur.