0

evet pekmezli süt severim. genellikle hasta olduğum zamanlarda içmeyi tercih ederim.

0

ben ilk kez duydum pekmezi sütü ben genellikle ballı süt içiyorum sütü de çok severim ayrıca ben pekmezi de çok severim bugüne kadar neden denemedim valla kendime şaşırdım hep klişedir ya ballı süt hiç pekmezle süt demezler ama bugün mutlaka deneyeceğim ve beğeneceğimden de eminim. ben zaten kendimi bildim bileli akşam yatmadan önce bir bardak süt sabah uyanır uyanmaz bir kaşık pekmez yiyerek geçiriyorum günlerimi. bu nasıl bir detay atlamadır böyle bu akşam kesinlikle ballı süt yerine pekmezli süt alıyor hatta bundan sonra ki akşamların hepsini öyle yapmalıyım süte şeker atmaktan bence kat kat iyidir. ikisi de sağlığa yararlı besinler sonuçta içmekten ne zarar gelir ki...

0

hiç denemedim nasıl bir tadı vardır acaba bilemedim garip geldi bir an birinde protein var diğerinde demir acaba etkiler mi birbirini .. normalde sütü sade şekilde içerim veya içine bisküvi katarım veya ballı olarak da tüketirim.

0

hayır kesinlikle sevmem. ayıptır söylemesi kuş pisliğine benziyor.

0

hayır pekmezli sütü sevmem. ballı sütü tercih ederim. çocukken annem ballı süt yapıp uyumadan önce benle kardeşime verirdi. onu içerken sıkıntı yoktu. fakat bazen pekmezli yapardı ben içmezdim. çünkü pekmezli sütü sevmiyorum.