0

kaliteli içerik oluşturmak için kaliteli sorular sorulmalı. cevaplar araştırılıp özen sonucu ortaya çıkmalı. sonra dilimizi güzel ve doğru kullanarak.

0

bu siteyi daha kaliteli hale getirmek için yazarlarımız, ilk başta dilimizi güzel kullanarak olabildiğince yazım kurallarını ihlal etmeden yazmalı. daha çok kazanmak için gereksiz şeylere konuyla alakasız yazılara yer vermemeliler. düşündüklerini güzel bi şekilde anlatırlarsa hem eğlenceli hem kazançlı bir uygulama haline geliriz. ve kırk karakter sınırı bazen sorunun cevabıyla dolmadığı için cümleler saçmalaşabiliyor. bunun için de yöneticilerin bu konuya bir bakması gerekiyor. her yazara başarılar diliyor ve yazılarını özenli yazmasını tavsiye ediyorum.

0

@hakantumer arkadaşım bak şimdi sen 40 karakterlik soru cevabı yazıyorsun ya sorulan soruya, o senin kazancını da olumlu yönde etkiliyor ve evet-hayırcıları ortadan kaldırıyor. daha ne olsun ki? eğer zaten 40 karakter sınırı kaldırılırsa millet her soruya evet, hayır diyerek geçer yani e zaten haliyle öyle de olursa site resmen batar. bu yüzden dolayı pek de tavsiye etmiyorum bence 40 karakter sınırı kalsın kaldırılmasın.

1

bence ilk önce 40 karakter sınırını kaldırmaları gerekiyor. sonuçta bazı soruların 3-4 karakterli tek kelimelik cevapları da olabilir ki oluyor 40 karakter biraz sıkıntı bence. ekstra olarak zaten kopyala yapıştır içerik yasak en güzeli bu. son bir şey daha bazıları sırf uzun olsun da daha çok para kazansinlar diye 100-200 tane arka arkaya aaa bbb ccc tarzı cevap yazıyorlar bunun da önüne geçilebilir diye düşünüyorum.

1

sorumani sitesini daha da kaliteli yapmak için yazarların boş ve kalitesi düşük soruların sorulmaması gerekir ve sorulan sorulara kendilerine özgün ve doğru güzel cevaplar verilmesi gerekir sorumani sitenizi güzelleştirmek için mutlaka sorularımızın kaliteli ve topluma hitap eden bir şekilde sormamız gerekir. bilgi soruları sormanız gerekir.

1

türkçe kelimeler kullanarak ve en az 40 karakter kullanmalıdırlar.