0

benim de çok sık yaşadığım bir durumdu uyku proglemi. bana göre uykusuzluğun en büyük nedenleri, takıntı,kaygı ve yoğun stres durumları. suan psikiyatrist doktorundan bir uyku ilacı aldım. yatmadan bir saat önce içip, uyuyorum eğer ağır depresyon geciroyorsan muhakkak bir psikiyatriste görunmende fayda var. onun dışında gelip geçiçi bir depresif durumu ise bu dönemi ibadet ederek çok rahat bir sekilde atlatabilirsin.

0

uyku problemleri nedenlerinden biri çok fazla kafaya bir şeyleri takmaktır. eğer kafayı bir şeyler takarsanız stres olursanız hiçbir zaman uyuyamazsınız. uyuyamadığını zamanda uyku problemleri devam eder o yüzden iyi hasta kafanızı verdiğinizde kafanız rahat olması gerekir.

0

uyku problemini bir çoğumuz yaşarız. uyku uyuyamaz ve gergin bir ruh hali içerisine girebiliriz. bu oldukça önemlidir. uyku insan hayatında ciddi bir yere sahiptir uykusuz olursak sağlığımız bile bozulabilir gün içerisinde yaptığımız hiçbir şeyden verim alamayız. bu bakımdan da uyku insan hayatı için önemlidir. uyku uyuyamama gibi sorunlar yaşayanlar genellikle gece uyku sırasında çok düşünebilir ve bu sebepten uykuları kaçabilir. düşündüğünüz şeyler kafanızı kurcalayabilir bu sebepten uykularınız kaçıyor olabilir. aynı zamanda çok fazla bilgisayar başında durmakta sizin uykunuzu kaçırıyor olabilir gece yatarken yemek yemek sigara içmek gibi şeyler de uykuyu kaçırır ve sağlıklı uyumanızı zorlaştırır.. uyku saatiniz oldukça önemlidir bu uyku saatini kaçırdığınız zaman hep böyle devam eder.

1

benim de çok sık yaşadığım bir durumdu uyku problemi. bana göre uykusuzluğun en büyük nedenleri, takıntı,kaygı ve yoğun stres durumları. şuan psikiyatrist doktorundan bir uyku ilacı aldım. yatmadan bir saat önce içip, uyuyorum. eğer ağır depresyon geciroyorsan muhakkak bir psikiyatriste görünmende fayda var.onun dışında gelip geçici bir depresif durumu ise bu dönemi ibadet ederek çok rahat bir şekilde atlatabilirsin.