1

aslında bir misafirliğe gittiğimiz zaman öncelikle yemeğin görseliğine bakıyorum ve güzelliğine bakıyorum sonra yemeğin tadına bakıyorum ama yine de yani önemli olan yemeğin tadı iğdır çünkü sonuçta görseli ve sofrayı yiyemiyoruz sadece görsellik insanın gözünü doyuruyor ama yemek ise karnını doyuruyor.

0

ben bir yere misafirliğe gittiğim zaman kesinlikle yemeklerin görüntüsüne bakmam. ha derseniz görüntüsü güzel olsa güzel olmaz mı diye ben buna hayır diyecek halim yoktur.nşyet benim için her şeyden önemlidir. o kişi beni düşünüp yemek yapacak ve bende arkasından birşeyler çevirecek olursam bu benim insanlığıma yakışmaz şahsen. ben isterim ki herkes benim gibi olsun. elbette her insanın da görüşü olabilir ve benim dediklerimi de kabul etmiyor olabilir. ben bunu da baya normal karşılarım.

1

görsellik yerine lezzete önem veririm ben görsellik benim için önemli değil

1

bir yemekte görsellik tabi önemlidir ama ve lakin misafirltesiniz yemek geldi herkes yemege oturdu yemekler muazzam görünüyor sizde önünüze yemeğin görüntüsüne aldanıp bolca yemek dolduruyorsunuz ve yemege başlıyorsunuz yemeğin hangi emege ağzınızı vurduğunuzda yemağin tadının kötü olduğunun farkına varıyorsunuz ve ayıp olmasın diye yemeğe devam mı edersiniz yoksa görünüşüne aldanıp dersmi alırsınız karar size kalmış.

1

görselliği önemli tabiki ama tadıda önemli misafirlik sonuçta ikram edilmişse yememezlik olmaz

0

bir yemekte görsellik bir yere kadar önemliyken, lezzet sonuna dek önemli bence. o nedenle yemeklerin görselliği ile ilgilenmem. tadını beğendiysem yerim.

1

aaaa ben ikisine de dikkat ederim önce gözlerime hitap edecek sonra karnıma hitap edecek. her ikisi de önemli benim için. görüntüsü kötü ama lezzetli bir yemek her zaman eksiktir yada görüntüsü iyi ama tadı kötü yemek her zaman eksiktir gözümde. ikisi de önemli ikisine de dikkat edilmeli bence.

1

ben karnımın doymasina bakarım güzel olsada olmasada yerim yani yemeğin tadina önemine neden bakayım ki.

0

görsellik benim için önemli değildir yemeğin tadı daha önemlidir aslında ayırt etmek istemem ama tabiki tadı daha önemlidir. görseklikle o kadar ilgilenmem açıkcası.

0

samimiyete önem veririm gerisi teferruat. puşy ile içilen su haram , dost ile içilen rakı bile helaldir diye düşünenlerdenim sevmediğim insanların evinde su bile içmek istemiyorum. arkadaşlarımın elinden ne olsa yerim o sorun . değil