0

bana göre en zor mesleklerden biri oyunculuktur çünkü duygu aktarımı yapmanız gerekir bu duyguyu seyirciye ve izleyiciye geçirmeniz gerekir. oyunculuk zor bir meslektir bana göre. gerektiğinde gülmek gerektiğinde ağlamak yani duyguyu geçirmek mesele aslında. tiyatro da zordur çünkü insanların içine çıkarsınız ve o şekilde bir performans geliştirmeniz gerekir.

0

tıp alanı olduğunu düşünüyorum.nedeni ise gece nöbetlerinden tut hastaların sorunlarını anlatsan dahi anlamaması ve eğer cerrah veya kbb ise ameliyathanede çalışmanın zor olduğunu düşünüyorum çünkü sen orada bir insanla uğraşıyorsun işini en iyi şekilde yapman lazımdır.ama şöyle de bir durum var hiçbir meslek kolay değildir ve şuan da zengin insanların ulaştıkları konuma gelene kadar çektiği zorluklara bakarsak daha iyi anlarız.

0

bence enzor meslek hammal olmaktır yüklerin altında ezilmektir her mesleğin zorluğu var ama en zoru hamal olmak çok yorucu

1

türklerdeki siyasettir. ne dersen başa bela. o kadar küfür yiyorsun, herkese yaranmaya çalışıyorsun ama nafile. günümüzde birçok öğreni vardır

0

her mesleğin kolaylığı ve zorluğu vardır. kimse şu iş çok basit şu iş çok zor diyemez bence. bazı insanlar fiziki gücünü kullanır sabahtan akşama kadar bazı insanlar beyin gücünü kullanır sabahtan akşama kadar ama hepsi bir şekilde iş yapar ve yorulur. zor meslek kolay meslek diye bir şey yoktur. işini severek yaparsan o iş dünyanın en kolay işidir. fakat işini sevmezsen ve severek yapmasan eğer o iş dünyanın en zor mesleğidir. kimse kimsenin işine kolay iş yada zor iş diyemez. allah tüm çalışanların yardımcısı olsun.