0

evet. ancak şöyle derler ya hep iki kişinin bildiği sır değildir diye. bence yine de bana da söyleme. sen ve allah arasında kalsın . insanlara güven olmaz benden sana tek tavsiye budur.

0

ben sır tutmayı severim çünkü o sırdaki duyguları birlikte yaşamak önemli arkadaşınla arandaki bağ yükselir bu sayede ama ben birine sırrımı verdiğim zaman bunu birinden duyarsam çok üzülürüm o kişiyle aramdaki güven sarsılır bencede bu hiç doğru bişey değil sonuçta güvendiğin için sırrını paylaşıyosun . elbette seve seve tutarım

0

ben tutarım bana söyle :) şaka bir yana iyi bir sır tutucuyumdur etrafta bununla tanınıyorum hatta. bazen bu yüklerin çok ağır geldiği de oluyor. bildiğiniz ve susmak zorunda olduğunuz şeyler sizi yoruyor bir yerden sonra. bu yüzden kimden ne sır alacağıma da dikkat ederim. tanıdığım sevdiğim canım dostum dediğim insanların sırlarını tutmak onlar yardımcı olmak onlar için üzülmek sevinmek istiyorum. hiç samimi olmadığım insanlar gelip bir şeyler anlatmaya çalışınca mümkün olduğunca dinlemiyorum ki bana bir şey söylemesinler bende içimde bir de onunla yaşamak zorunda kalmayayım diye.

0

iki kişinin bildiği hiç bir zaman sır değildir, ben sır kavramını böyle düşünüyorum.sır adı üstünde kimseyle paylaşılmaz, değerini kaybeder yaşadığın anlar.sır versen o da sır olmaktan çıkar, sıradan bir kavram olarak niceliğini kıymetini değerini yitirir.sır öyle bişey ki insanın hayatını sarsan bir olaydır, bunu kimsenin bilmesi de gerekli değil.

0

sır tutmak konusunda iyiyimdir. sır küpü denilen türde biriyim. tabiri caizse ser verir sır vermem yani..

0

bu soru kişiden kişiye değişir ama şöyle bir durum var eğer çok çok iyi dostların yoksa sır söylemeyi pek tercih etmem.nedeni insanların farklı kişilere yaydığıdır.ama sır birkaç kişiyi ilgilendiriyorsa birine söylerim belki gibip konuşursa benim sırrını paylaştığım kişi hakkında ne düşündüğümü anlamış olur.