0

tabiki ne kadar çok giren olursa o kadar popüler bir site olur. popüler site oldukça para kazanır onuda kullanıcılara dağıtır.

1

elbette. ne kadar çok aktif olunursa sitede o oranda kazanç sağlar. o da bizim kazançlarımıza dolaylı olarak etki eder. bu yüzden tavsiyem referans linkinizi sosyal medyada bol bol paylaşmak. hem size faydası olacaktır hem tüm siteye. yeni kullanıcılar, yeni ufuklara açılmak demek bir yerde.

0

sayımızın yanı sıra burda ne kadar soru veya cevap verilirse ayrıca en cokda siteye giriş çıkıs yanı tıklanma olursa google uzerınden tabiki sitenin degeri artar sitenın herkeze görunmesini saglar bu kadar giris cıkıs yapılan bir sıtede tabiki fırmalarin sirketlerin işyerlerinin dıkkatini ceker reklam vermek ıcın ugrasılar herkez ıcın budur sonrasında herkez reklamın cogaldıgını gorunce gelen paralar tabıkı bizede yansır nasıl dersen gidisin kimse bitmesini istemez vede daha cok kazanmak için bizlere kazanc saglamk için giriş cıkıs için teşfik eder buda herzman sitenin ve bizim yararımızadır tabiki.

0

dogru tabiki.site ne kadar deger kazanirsa uye sayisi artarsa buda googlede hit kazandikca firmalarda bunlari goruyor vede reklamlar pespese geliyor.ama artik bir kac kurusu hak ediyor sorumani uyeleri diye dusunuyorum bende.

0

umarım sitenin isminin yükselmesi ve kullanıcının artması geliri arttırmak yerine düşürmez.

0

raklam almak site yönetimine para kazandırır site yönetimi kazanırsa üyelerine kazandırır

0

evet doğru düşünüyorsun sedaklk, çok sayı artarsa rekabette artar gelirde artar, bizim de gelirimiz artar diye düşünüyorum.

0

siz ne kadsr aktif olursaniz sitrnin aktifligi o kadar artar. ve reklam alinmaya başlanır.