0

var mıdır bilmiyorum ama bu platform bana çok uygun o yüzden başka site denemedim yorumlara baktığım zaman da herkesin bu siteden memnun olduğunu görüyorum. o yüzden başka site hiç düşünmüyorum yakında ilk çekim işlemi mi yapacağım o zaman zaten daha iyi anlaşılacak ne kadar güvenli olduğu ama şundan eminim emek vermeden kimse internetten havadan para kazanamaz bunu bilmek gerekir . burada az versin öz versin ama versin düşüncesindeyim. bir emek harcayıp hiç parayı alamamak gerçekten beni üzer. ben bu siteyi araştırarak üye oldum mesela beğenmeseydim de yazmazdım . başka sitelerde çıktı karşıma ama bu site gibi ilgimi çeken olmadı. burada şöyle bir güzellik var içinden gelen herşeyi yazabiliyorsun ne imla kuralı ne de başka bir şey gerekiyor . kopyala yapıştır yapma yeterli zaten onu da yaparsan bir zahmet haksız kazançta sağlama.

0

bakin sorumani'nin verdigi cevaba gore baska platformlarin reklamini yapmak ban sebebidir yani sorumani gibi siteler olsa da reklamlarini yapmak yasaktir yani birbirinize soyleyemezsiniz ama veren siteler vardir diye dusunuyorum sahsen...

0

ben pek bilmem başka siteler var mı diye. ama şunu söyleyebilirim: arkadaşlar x sitesi, y sitesinden 80-90 kuruş daha fazla veriyor diye kanmayın böyle sitelere. siz işin ne kadar güvenli olduğuna bakın. yoksa hakkınızı vermek yerine vaktinizi çalarlar.

0

vardır herhalde ama güvenemiyorum çok site denedim boşa vakit kaybı oldu

0

bu site en iyisi olup buna odaklanmak gerekir.

0

bence en iyi site bu site diye siteler güvenilir değil.

0

var ama en iyi kazandiran burasi. bundan once baska bir sitedrydim. yani daha dogrusu oradsn buraya geldim. sorumani yonetimi de bilir bu durumumu. sagolsunlar, hic de ellerini cekmediler benim uzerimden. yani soyle soyleyeyim baska bir siteden gelmis biri olarak, bu tarz diger sitelet buraya gore daha az kazanc sagliyor. tamam onlarda da para kazanabiliyorsun, kotulemek icin degil ama buraya gore daha pasifler para kazandirma afina. en azindan burada yarismalar ve etkinlikler yapilarak ekstra gelir elde etme imkanin var. diger sitede yapilan yarisma tam bir muamma. ;) katakulli donuyor yani yarismasinda. yani bu tarz diger sitelerle ugrasacagina buraya odaklanirsan cok guzelckazsnclar elde edebilirsin bu siteden aylik olarak. birde bu siteden daha fazla kazanmak icin site icerisindeki reklamlarw gunde bir kere bile tiklassn yeter. cunku google'dan reklam geliri de var bu sitenin ve reklam gelirinden ne kadsr yuksek odeme alirsa bu site, daha fazla iki kati kazanc etkinligi ya da yarisma yapabilir. yani gunde 1 kere bile tiklasan yeter. site kazanirsa bizde kazaniriz. unutma. ;)

0

diğer sitede para kısmı var orda yazıyor herkes.

1

varsa bile bu sitede sorulması ve söylenmesi gereksiz ve etik diğildir

1

varsa bilr kimsenin soyleyecegini zannetmiyorum. ban sebebi oldugunu bile bile kimse reklam yapmaz.

1

varsa da burada söylenmesinin etik olmadığını düşünüyorum.

2

başka platformların reklamını yapmak ban sebebidir.