1
1

bazıları için evet gerçek aşk bir kere olur, fakat kişiden kişiye göre değişebilen bir durum. aşkın tanımını iyi bilmek lazım.

1

aşk belki de tek seferlik birşeydir ancak tabi bu herkese göre değişir bazen aşk sandığımız aşk olmayabiliyor yani değişebiliyor bu durum. her insana göre değişebilir. sevgi devamlı olan birşeydir yani insan yeniden sevebilir ama yeniden aşık olabilir mi pek emin değilim açıkcası çünkü aşk daha farklı birşey bir insanın gözü kaç kez kör olabilir ki kaç kez bu kadar heyecanlı olabilir bilemiyorum bence aşkf daha farklı birşey olduğu için olma olasılığını düşük buluyorum. ancak sevgi söz konusu olur tabiki. belki aşkta olabilir ama bilemiyorum bana göre öyle değil.

0

beşeri aşkların hepsi gelip geçicidir bence sadece ilahi aşk gerçek olan aşktır yani allah'a olan aşkımız gerçektir çünkü ezeli ve ebedi olan sadece o vardır.
aşk denilen şey yani beşeri aşk bir heves dan ibarettir ve birçok kişiye aşık olabilirsiniz.
elbette farklı zamanlarda.

0

siz bence aşk in ne olduğunu hic bilmiyorsunuz yada hiç yasamadiniz insan sadece 1 kez aşık olur aşık olduğunu sanmis siniz hoslanti begeni bunlar ask değildir aşk in ne olduğunu hangi 4 evreden ibaret olduğunu bir arastirin bakalim yaşadığınız aşk miymis

1

hayır bence bir kere olmaz. insan hayatında bir çok kere aşık olabilir birine bağlanabilir onu çok sevebilir .. her insan ayrı bir dünyadır bu yüzden tekrar tekrar aşık olma ihtimali vardır .

0

aşk tek bir sefer olabilir ama insan her zaman da aşık olabilir yani o aşkı da yavaş yavaş unutabilir.

1

belki ilk aşk akılda kalır ama hiç bir zaman son olmaz. insan bir çok kere aşk yaşayabilir.