0

evet ya yaptığım olur rüya tabirlerine bakarım genelde gördüğüm rüyayı yazarım ve anlamını merak ederim okurum ancak tbai inanırım yada inanamam o bana kalmış bir şey bu bakımdan da rüya gördüğüm zaman genellikle araştırır ve bakarım.

0

evet bazen rüya tabirlerine bakarım ama çok olumsuz şeyler yazıldığı için kafama takarım o yüzden bakmamak daha iyi

0

evet hemen araştırırım iyimi kötümü diye merak ederim tabi güzel yorumlanmışsa çok etkilenirim gerçekmiş gii

1

aslında yapmayı düşünürüm ama gün içinde aklımdan uçup gider. zaten pekte inanmam yazan şeylere. ama merak işte insan bazen bakma ihtiyacı duyuyor.

1

hayır böyle araştırmalar yapmam yapmamamin sebebi de her sitenin farklı söylemesi ve güvenilir bir kaynak olmaması, bir yerde hayra yorar bir yerde olumsuz bir şey olur ben de bunları kafama takmamak için bakmıyorum sadece birkaç kez bakmışımdır o da gerçekten içimi kurcaladığı için iyi bir şeyler olacağını hissettiğim için bakmıştım ve gerçekten bazı şeylerde gerçekleşmişti sadece rüyamın gücüne inandığımız ama o zaman tabirine bakarım onun dışında bakmam hiç baktığım söylenemez.

1

evett genelde bir çoğuna bakıyorum.. mesela dün saçımın kesildiğini gördüm daha önce bir çok buna benzer kötü rüyalar görmüştüm ve hep de bakarım..