1

kesinlikle iphone. samsung da kullandım daha önce, şu an da iphone kullanıyorum, sonuç olarak da samsınga verdiğim paradan pişmanım, bu iphone ise parasının hakkını veriyor sebeplerini uzun uzun sayabilirim, daha farklı sitelerde daha önce çok yazdım zaten :) ama şu an yazmayacağım

1

samsung mu iphone mu diye kıyaslarsak bence ikisi de değil ikisi de gereksiz pahalı. ama android mi ios mu dersen bence android çünkü açık.kaynak kodlu ve geliştirmeye açık. bu bile yeterli bir sebep bence bluetooth mevzusuna hiç girmiyorum bile

1

bir telefon alıyorsun kendine ait müzik listen olmuyor, sevdiğin müziği zil sesi olarak yapamıyorsun ,telefonda kulaklık girişi bulamıyorsun, bluetooth ile veri paylaşımını sadece kısıtlı olarak yapıyorsun,telefonda sd kart yeri göremiyorsun ve daha az özelliğe daha fazla ücret ödüyorsun halindende memnunsun :)

1

iphone telefonlarını hiç kullanmadım samsung telefonunu kullanıyorum hem çok kulanışlı hemde sağlam

1

iphone telefonları hiç kullanmadım. telefonda benim için arama yapsın, yeri geldiği zaman kullanma ihtiyaçlarıma cevap versin yeterlidir. marka ya da model takıntım yok.

0

ben iphone kullanıyorum ancak samsungu daha çok seviyordum buna bir türlü alışamadım her şeyini tam olarak bilmiyorum pek anladığım bir şey de değil.. ama olsun buna da razıyım samsung güzeldi sadece iphone a göre ..

1

iphone telefonlar özellik ve sağlamlık açısından daha iyi ve daha çok tercih ediliyor. ancak fiyat ve özellik karşılaştırması yapacak olur isek bence kesinlikle samsung telefonlar da gayet başarılı olmaktadır.

1

nedense ben de i phone yi sevmiyorum . samsung seviyorum samsung markalı telefonlar daha iyi geliyor bana. iphone'nin sadece kamerasını beğeniyorum onun dışında kullanımı çok zor ama bazı iphone kullanıcıları da hiçbir zaman başka telefon kullanamıyorlar bağımlılık yaratıyor. bende de aynı şekilde samsung öyle samsung dışında hiçbir telefonu almıyorum.

1

uzun süredir iphone kullanıyorum . başka telefon kullanamıyorum. çok iyi telefon gerçekten çok iyi mutlaka alın çok memnunum. telefon dediğin iphone dur. samsung u beğenmiyorum lg bile daha iyi bence