-1

kadının sesine ne amk taraf bir şeyler söylemesi yani yabancı erkeklerin yanında bunu söylemesi kesinlikle caiz değildir deniliyor müzik zaten çok ihtilaflı bir konu hatta neredeyse her an bile diyenler çoğunlukta ki ben de müziğin herhangi bir faydasını bilmiyorum bu yüzden bu tarz şeylere hiç gerek yok yetenek meselesi ise sesiniz çok güzel ve bu konuda yetenekli iseniz güzel güzel kur'an'ı kerim okuyun.

1

mutlaka gerekir. insanlar boşuna bunun okuluna gidip şan dersleri almıyorlar. bir çok insana sesi güzel gelir ama önemli olan bu değildir.

1

benim düşüncem herkesin farklı bir ses rengine sahip olması ve bu ses rengini dışardan aldığı eğitimle kullanabilmesi olayıdır kimisi eğitim alarak kullanır sesini kimisi ise çevresinden gördüğü öğrendiği şekilde icra eder. ses renginin güzel veya kötü olması göreceli bir kavramdır kişiden kişiye değişir.

1

aslında şöyle biraz çalışmayla ses geliştirilebilir . kişi eğitilebilir heleki küçük yaştaysa bu çok daha kolaydır . ağaç yaşken eğilir. ama ileriki yaşlarda da kişinin hırsına bağlı olarak da çalışmalarla ses bir yere kadar eğitilebilir ve gerisi de kişiye kalmıştır ..