0

en önemli şey doğru kişiyi seçmektir .öncelikle doğru kişiyi seçerseniz zaten başka bir problem kalmaz ve önemli olan parti değil önemli olan belediyeye yapılan katkılar bulunduğunuz kimsenin veya ilin yararına olan şeyleri yapan kişiyi seçmektir. ayrıca oy kullanacağını zaman zarfı içinde verilecekmiş duyduğuma göre önceden zarfın içinde kontrol ediniz .mührü basıp basılmadığı na sonra içeriye girdiğinizde mührü basıp basmadığı baktığınızda geçersiz sayılır yani eğer bir paket zarfla verilirse kesinlikle herkesin içinde içine bakıp doğru olup olmadığını kontrol ettikten sonra içeri giriniz ayrıca katlama yaptığınız zaman mührü iç tarafına değil çünkü başka bir partiye de o gittiğinde geçersiz sayılır yani dışa doğru katlayacağız.

0

bir seçimde dikkat edilmesi gereken en önemli şey kesinlikle öncelikle doğru partiye oy vermektir.31 mart seçimlerinde ise bir yerel seçim örneği göreceğiz.yerel seçimde önemli olan şey parti değil şahıstır.belediyeleri mahalleleri en iyi yönetecek kişileri çok iyi seçmek çok önemlidir.hangi parti olduğu önemli değildir. önemli olan mahallenize ilçenize ilinize en iyi katkıyı sağlıyacağınızı düşüneceğiniz şahısa oy vermektir.adil bir şekilde yönetebilecek mi o önemlidir .
ayrıca 31 mart seçimlerinde dikkat edilmesi gereken bir diğer şeylerden biri de sandığa sahip çıkma durumudur.neyin ne olacağı belli olmayan güzel ülkemizde en önemli şey inandığınız şahıs için halkımız için o gün tatilden vazgeçip demokrasi nöbeti tutmamız gerektiğidir .
gerekirse sandık görevlilerini beklemek yapılacak olan en doğru şeylerden biridir.