0

çok gürültülü olduğundan tam bir baş ağrısı kaos diyebilirim

0

kendılerını samımı ve sınırlı kısılere dogru anlatabilirler ve kalabalktan yorulurlar

0

sakinliği seven bir insandır yada malesef asosyaldir

0

kalabalık ortamlar şov ve gösteri merkezleridir. kitlelerin ne yapacağı belli olmaz . kırılgan insanlar kendilerini korumak için uzak dururlar . insanlar güç gösterisi şov yaparlar . bunu görebilen insanlar maske ile dolaşan , olmadığı biri gibi olan insanlardan dolayı kalabalığı sevmezler. kitleler tehlikeli olduklarından dolayı . kendine güveni olmayan , özgüveni eksik bireyler toplumu sevmez .bu yüzden bu tür insanlar da uzak durur.

0

çünkü kalabalıklar sadece sıkıntı veriyor insana.etrafın kalabalık olunca ne kadar yalnız olduğunu hatırlatılıyor.insanların ne kadar kötü olduğunu düşüncesiz olduğunu hatırlatıyor hem büyüklerimiz ne demiş çok af edersiniz nerede çokluk orada.... çok da haklılar az kişinin olduğu yerlerden bugüne kadar çok zarar görmedim ama kalabalıklar hep zarar daima zarar

0

ben sevmiyorum. nedeni de kalabalık içinde dolaşırken kendimi çok yalnız hissediyor olmam. onun yerine boş sokaklar da dolaşmak daha iyi geliyor bana.

0

çünkü kalabalık her zaman kalabalık demek değildir. sen kendini hiç kabalık ortamda yalnız hissetmedin mi ? mühim olan senin denginde ve kafa yapında bir insanın yanında olmasıdır.

0

ben sevmiyorum ama buna bir sebebim de yok. hatta böye ortama dahil olduğumda gün sonu baş ağrısını çekmek zorunda kalıyorum.