0

limiti aştıktan sonra isterse 100000 olsun tabiki alabilirsiniz sonuç olarak o kadar parayı toplamakta baya bir zamanınızı alacaktır

0

üst sınır yok... istersen bin tl yap öyle çek. sadece alt limit var. siz yapabiliyorsanız yapın. valla ben o kadar bekleyemem sanırım. şuan bile 27 tl yi geçtim de, azıcık daha arttırayım dedim. çekmişken azıcık fazla ödeme alayım dedim. yani bir 300 tl yapana kadar dayanamam sanırım. ama dediğim gibi üst limit yok. sen hele bir 25 tl yi geç de, 300-500 tl si kolay yani. çok sıkı uğraşırsan aslında 1 ay içerisinde çok güzel kazançlarda sağlarsın da... işte şu aktif olmak yok mu...

0

vallaha ne olur ne olmaz fazla da icinde para tutmamak gerekli diye düşünüyorum

1

o kadar sabrınız varsa biriktirirsiniz diye düşünüyorum. 25 lirayı geçtiği anda dilediğiniz tutarı çekebilirsiniz şeklinde okumuştum daha önce sitede.

1

25 tl alt limiti geçtiğin sürece paranı istediğin miktarda alabilirsin. istersen 10.000 tl biriktirip öyle al fark etmez :)

1

sadece alt limit odeme tutarı belli. ust odeme limiti belli değildir.

1

bence bunu sorumani ekibi bile düşünmemiştir. çünkü zaten gıdım gıdım ilerliyoruz. o paralar ulaşmak biraz hayal gibi. ama ilerleyen zamanlar da bunun düşüncesi de çözümü de olur diye düşündüm sen sorunca.

0

hayır sınırlı değil. bunun açıklamasını yaptılar. sadece alt ödeme limit var. o da 25 tl. üst ödeme limit yok. ha şimdi 25er tl çekmiş ha yarın 50 tl, 100 tl çekmişsin.