0

insanın kişilik özelliklerine göre değişir erkeği kadını yok

0

erkekler kadınlar dan daha rahat dile getirebilirler .

1

bence duygularını dile getirmek konusunda kadınlar erkeklerden çok daha rahattır. çünkü kadınlar içlerindeki duygu değişimlerini gizlemeyi pek fazla başaramazlar. ben kendimden ve çevremdeki diğer kadınlardan da biliyorum ki ne zaman ne hissettiğimi belli etmeyeceğim dersek diyelim bir şekilde belli ediyoruz ve dile getiriyoruz. kadınlar duygularının bilinmesinden fazla rahatsızlık duymazlar ancak erkekler genellikle biliyorsun ya ne hissettiğimi o yüzden söylememe ne gerek var gibi bir tavır takınabiliyorlar. biz kadınlar hissetmedim yanında çoğu zaman duyguların dile getirilmesini de isteriz bu sebepten dolayı da kendimizde genel olarak duygularımızı karşı tarafa daha açık yüreklilikle ifade edebiliriz. ama yine de kişiden kişiye göre bu durum değişiklikte gösterebilir. duygularını ifade etmek konusunda ketum olan kişiler kadın ya da erkek fark etmez hissettiklerini içlerine atmayı çok kolay bir şekilde başarabiliyorlar. o yüzden bir yerde duyguları rahat dile getirmek konusu tamamen kişilikle bağlantılı olan biri durumda olabiliyor.

1

henüz bir ilişki başlamadıysa erkekler duygularını göstermek de daha rahat oluyorlar ve ilk adımı atan genellikle erkek oluyor. çünkü ülkemizde kadınlar bu şekilde olması gerektiğini düşünür. ama söz konusu var olan bir ilişkiyse kadınlar daha çok duygularını dile getiriyorlar ve karşı taraftan da bunu bekliyorlar. ama erkekler ilişki içerisinde duygularını daha az ifade ediyor gözlemlediğim kadarıyla. tabi bu kişiden kişiye ve ilişkilere göre değişir. ama genellikle bu şekilde toplumumuzda.

0

duygularını dile getirmeleri aslında hem erkekten erkeğe hem de kadından kadına değişir yani günümüzde böyle baktığımız zaman şu andaki kadınlar erkeklerden daha güzel duygularını dile getiriyorlar.

0

duygularını dile getirme de erkekler kadınlardan daha iyidir .kadınlar ilerki zamanlarda duygularını dile getirirler
.