1

aslında bugün baya aktif olduğumu ve çok güzel kazandım bende acaba niye o kadar güzel kazanıyor dedim demek ki 2 kat kazanç varmış hiç haberim 2.kat kazançta yoktu sadece bugün dedim kazançlar böyle giderse çok güzel olur diye bayağı bugün aktif oldum sabah hemen hemen iki buçuk saat aktif oldum yani bugün toplam sanırım 5 saatten fazla aktif oldum ve baya güzel kazandım keşke her gün öyle olsaydı gerçekten çok güzel kazanılırdı.

0

ben bu siteye kayıt olduğumdan beri ilk defa çarpı 2 kazanca denk geldim ve bana cidden çok yararı oldu kuşları biraz zor kazanırken artık rahatça kazanabiliyorum benim çok hoşuma gitti ve bence site bunu cevaplanmamış sorular için durdur yapmış olmalı diye düşünüyorum

0

ben derslerden dolayı fazla giremiyorum amaa haftasonu paramı arttırmayı düşünüyorum bakalım nasip kısmet ne kadar artıracağız. ben daha 5 tl falan yappmisimdir iki kat kazanç geldi geleli zaten sonradan farkettim bide sürekli aktif olamiyordum ama hafta sonu burdayım bakalım neler olacak.sürekli aktif olamıyorum burada soru cevaplamaktan gına geliyor bide zor sorular koyuyorlar ve sürekli aynı kişiler soru sormuş.

0

valla dun de pek ilgilenemedim. buun zaten pek giremedim. surekli disari cikip cikip durdum. malum abimin nişani yaklasiyor, kiyafet bakiyorum. bir kendim cikitorum, bir arkadasimla cikiyorum filan. yine o fazla ilgilenememis hhalimle 10 tl den 18 tl ye ciktim simdi. daha yeni ya 28 tl yi gecmis olmam. :) yarin da cikacagim. pazar var yarin burada. hem mutfak alisverisi hem de kiyafet filan bakarim dedim kendimce. ysrinda prk ugrasamam ama limiti geçmiş olurum artik yarin aksam filan. fazla zorlanmam yani o kadsr. bakalim. nasip kismet. :)