0

en son iki kati kazanc etkinligi oldugunda gecen aydi. yani uzun suredir ne iki kati kazanc etkinligi yapiliyor ne de yarismalar yapiliyor. yani en son yapilan 2 kati kazanc etkinliginde guzel bir kazanc elde edebilmistim. keske tekrar yapilsa bu etkinlik. en azindan hem arkadaslar aktif oluyor baya hem de kazancimizi biraz toparlayabiliyoruz. kazanabiliyoruz yqni birseyler. yine olursa guzel olurdu valla. duan zaten 30 lira yapmis olmaliyim. belki gecmis olmalıyım.

2

bugün çarşamba ve iki kat kazanç devam ediyor. anlaşılan beyin bedava modu da iki kat kazanç da sitede cevapsız soru kalmayana dek devam edecek. elimden geldiği kadar yararlanmaya çalışıyorum. iki kat kazanç bitmeden bir ödeme eşiğine daha gelmek istiyorum. normal kazançlarla ödeme eşiğine gelmek çok zorlaştı çünkü.

ama sıkıldığım oluyor. bazen kendimi kısır bir döngüde gibi hissediyorum. ya da kendi kendime yazdığımı düşünmeye başlıyorum. yine de pes etmek yok. o kadar istedik iki kat kazanç gelsin diye, yönetim de yaptı mümkün olduğu kadar iyi değerlendirmek gerekir.

herkese bol kazançlar ve keyifli cevaplar dilerim.

0

valla hiç iyi değerlendiremedim. şuan da bitmemiş gözüküyor. umarım bir süre daha uzatırlar. eskiden olsa bu bir kaç günde ödeme limitine çoktan ulaşmış olurdum. ancak kafam çok meşgul olduğu için bir türlü adapte olup soru cevaplayamıyorum.

0

bu soruyu iki gün önce sormustum. anasayfadaki duyuru kalkmadığına gore daha devam ediyor sanırım iki kati kazanç etkinliği. sanırım bir gün daha uzattılar. sitede fazla aktif olamayan arkadaşlar için sanırım biraz daha sans vermek istediler. yani ben bugün takipteydim gerçekten iki kati şeklinde yansitiliyor kazançlara. umarım bu iki kati kazanç etkinliğini iyi degerlendirebilmissinuzdir arkadaşlar. ben bugün biraz toparlayabildim kazancımı. yani biraz önce de dediğim gibi uzatılmış olmalı bu etkinlik. yani bugün yine uğraşamadım pek fazla ama bu etkinliğin olduğu dun ve önceki günlere gore biraz daha fazla kastim diyebilirim. yani önceki günlere gore biraz daha fazla vakit ayırabildim. sabah 27 liradaydı benim kazancım. biraz önce baktım 32 tl ye yakindi. yani yatana kadar biraz daha uğraşırsam 35 tl nin üstüne çıkabilirim gibi geliyor. belki daha fazlasını da yapabilirim. bakalım uğraşabilecek miyim yatana kadar. yani bugün ne kadar kasabilirsem o kadar iyi olacak benim için. bir iki güne kadar ödeme talebi oluşturmayı planlıyorum cunku o zamana kadar kazancımı biraz daha arttırmayı planlıyorum.

0

çok az para veriliyor bu sebeple 2 kat kazanç olmadan nasıl olur bilemiyorum. uzun yazmakta sıkıyor insanı

1

2.kat kazancın olduğu için pazara kadar 25 tl yapmayı düşünüyorum.
25 tl yapıp diğer iki kat kazanç olmadan nasıl bir para kazanırım .
ona göre siteye devam edeceğim.
ama benim yazdıklarım uzun cümleler olmasına rağmen ve sorduğum sorular soru miktarı cevap miktarına göre bence kazandığım para biraz az.
yani iki kat kazanıp kazanmadığımı hiç bilmiyorum pek anlayamadım.
iki kat kazançtan sonra anlayabileceğim nasıl bir kazanma yöntemi olduğuna.

0

yani uzun zamandır yokum. zaten kanka biliyorsun ocak ayından beri bu siteye girmiyorum hiçbir sitede takılmıyorum. gerçekten de sıkıldım artık ben de şu an girdim 25 tl tamamlayıp ödeme talebinde bulunacağım. en azından sigara paran çıkmış olur yani derdim zaten bana yetiyor hiç uğraşacak durumda bile değilim zaten uzun cevaplar vermeye çalışacağım ki bir an önce 25 lirayı tamamlayayım diye gerçekten de yoruldum çünkü oğlum hiçbir şekilde durmuyor. en azından 25 tl'ye tamamlarsam biraz oğlumla ilgilenmeyi düşünüyorum. çünkü rahat durmuyor siteye de zaten giremiyorum bu arada bakalım inşallah normal bir yarışma yaparlar en azından toplu para almış oluruz.

0

yarin iki kati kazancin son gunu. yani bu sefer gercekten pek ilgilenemedim siteyle. abimin nişanı yaklastigi icin elbise bakiyorum. aklimda birkac elbise belirdi ama daha karar veremedim. o yuzden pek giremedim siteye. ama iste girdigim zaman birseyler yaptim ve yine guzel kazanc yaptim. iki kati kazanc olmasaydi 20 lirayi gecemezdim bu sure icerisinde.