0

harbiden arkadaşlar herkes tutturmuş o kim bu kim kardeşim zaten iraya yazıcana googleye yazsan çıkar kim olduğu adam akıllı soru sorunda hem biz kazanalım hem siz kazanın en azından soramıyosanız konu başlığı açın biz altta tartışalım hepiniz zor soru peşindesiniz yapcak bişey yok

0

yani herkes şu sitede hakkıyla para kazanmiyim herkes hileli şekilde ve saçma sapan sorularla para kazanmaya çalışıyor. yani herkes hakkıyla kazanmaya çalışsa bence çok güzel olacak ama herkes farklı hilelerle deniyor. bir şey demiyorum artık onların vicdanına kalmış birsey bu.

0

bence burada birbrimize yardımcı olalım hem güzel yorum soruları soralım hepimiz uzun yazıp kazanclarimizi artıralım hemde beyin bedava modu gelmesin. bence bu çok iyi fikir bazıları bencillik edip saçma sapan sorular sormasin.

3

ben daha yeni soru açıldığını gördüm daha soru sormadım maşallah nazlı 54 yine sitenin ana sayfası nasıl cevapsız sorularla doldurmuş birkaç tane cevap daha vereyim sonra soru sorma ya başlayacağım çünkü genellikle ben soru ile cevapları hemen hemen aynı tutmaya çalışıyorum bütün yazıcılar öyle yapsaydı daha çok güzel olurdu bazıları da çok kazanç elde etmek için çok soru soruyorlar az cevap veriyorlar hadi bu cevaptan sonra ben de soru soracağım cevapla bakayım.

0

şuan arkadaslar ya uykuda ya da daha fazla kazanc saglamak adina sitede cevap yaziyor. due bakalim ben bir iki soru sorwyim da. cevaplar yazin ve kazanin.. ;)