0

eğer gerçekten okuduğum kitabın güzel bir gidişatı varsa sonunu heyecanla bekliyorsan merak ederim ama bazen ben şöyle de yapıyorum ilk önce kitabı aldığım gibi son sayfasını okuyorum oraya gelene kadar acaba neler olmuş diye yani öyle spoiler veren kişilere de çok sinirlenmem bazı kişiler kitap hakkında spoiler verdikleri zaman ah niye söyledin şimdi okuyamam falan diyorlar benim öyle bir takıntım yok yine de okurum.

1

okuduğum kitabın başı çok fazla ilgimi çekmiş ise sonunu daha kitabın başlarından çok merak ediyorum ve bu şekilde merak edecek okuduğum kitapları da çok kısa sürede bitiriyorum. bu tamamen okumuş olduğu kitabın konusu ve sürükleyiciliği ile alakalı olan bir durum. hatta bazen dayanamayıp son sayfaları karıştırdığım zamanlar bile oluyor o zaman da kendime çok kızıyorum. çünkü sonunu bilince okumak çokta keyif vermiyor sanki.

1

ben eskiden hikaye kitaplarını okumaya çok severdim ve bolca vaktim vardı çok okuyordum gerçekten kitabın başına okuduğu zaman sonunu çok merak ediyordum ve bazen hata daha bitirmeden önce son sayfasını okuyordum işte ondan sonra kitabının içini okumaya devam ederdim.

1

evet heyecanlı bir roman olursa eğer sonunu çok merak ediyorum ve hemen hizlıca bitirmeye çalışıyorum sonunu hemen gorebileyim diye. bazen çok meraklı oluyorum ve hemen başlıyorum. tabiki bu birazcık kitabın beni çekimine bağlı olarak değişiyor eğer çekici bir kitap olursa hemen bitiriyorum ve bitirene kadar sadece o kitabı okuyorum.