1

genelde kıyafet reyonunu gezerim. zor beğendiğim içinde çok oyalanırım.. sonra da mutfak ürünleri icin gezerdim ama kızım olduktan sonra bebek reyonunu geziyorum.

0

yani ben bir alisveris magazasina girdigim zaman oyle pek dukkanlara girmem ya. girsem bile yine alisveris merkezi icerisinde defacto ya da lc waikiki ariyorum. beden sikintisindan dolayi. birde hangi avm ye girsem illa bir gozlerim kitabevi ariyor. kitap almasam bile iceri girip bakiyorum soyle bir. kitaplara dokunuyorum filan.

0

en çok kıyafet mağazalarında gezmek isterim alışveriş yapmayı ve kıyafeti çok seviyorum çünkü

1

bir alışveriş merkezine yanlız gitme fırsatım olmadı genellikle çocuklarımız ile degsik zaman değerlendirmesi yemek yemek sinemaya girmek yada zorunlu alışveriş dışında maakesrf dediğim gibi yanlız gitme fırsatım yok ancak yanlız gitme fırsatım olsaydı bile bunu alışveriş merkezi ile değerlendirmek istemezdim mecbursun dersen ilk önce giyim alışverişimi daha sonra kozmetik alışverişini tamamlayıp bir kahve molasinin ardından genel temizlik ve gida alışverişini tamamlayıp e e geçmeden mutlaka ki atıştırmalık bir kaç ürünü de yanıma alıp taksiye atlayıp eve dönerim bu kadar alışverişten sonra yemek yapmam doğusu ama ben yalniz olmayi degil çocuklarim ile iki ayağı bir pabuca tikismis gibi kan reavan içinde alışveriş yapmayı tercih ederim

1

ben bir alışveriş merkezine gittiğim zaman en çok elektronik eşyalar satılan mağazalar da ve ev eşyalarının satıldığı mağazalar da gezmekten keyif alıyorum. sürekli olarak kıyafet , ayakkabı bakmak bana çok sıkıcı geliyor. kozmetik , elektronik, ev eşyaları , ıvır zıvır bir sürü şeyin olduğu mağazalara girdiğim zaman çok daha uzun süre vakit geçiriyorum. zaten kadın olmama rağmen kıyafet alışverişi yapmaktan ve kıyafet denemekten nefret ediyorum gerçekten. ruhum daralıyor sanki. bir kıyafet mağazasına girdiğim zaman da çoğu zaman şöyle bir göz ucuyla bakar çıkarım. genelde de bir şey alacak olsam bile kafamı veremediğim için kendime göre hiç bir şey bulamıyorum. benim için epeyce zor bir durum bu gerçekten.