0

uyari alip girmeyen arkadaslarimiz var. kendi istekleriyle birakan bir iki arkadasimiz var. bir arkadasimiz surekli beyin besava mosunun aktif olmasindan ve belirli iki üc kisinin sorularından dolayi birakti. bir iki arkadasimiz banlandi. yani eski uyelerin girmeyisi bundandir. yani eski arkadaslarimiz birazda site icerisinde olan olaylardan dolayi girmiyor. ki bende artik yavas yavas farkettiyseniz gun icerisinde girdigim vakti azaltmaya basladim. ilk zamanlardaki aktifligim yok. yqni eski uyeler olarak tam anlamiyla birakmis degiliz birkac arkadas ama. biraz da sorumaninin bu konuda elini tasin altina koymadi gerektigini dusunuyorum. cunku biz nasil tam anlamiyla birakmadiysak siteyi, onlarin da bazi seyleri gormesi gerekiyor. en basta siteyle ilgilenmeleri gerekiyor. sitede bir arkadasin profilini atiyorum, kac gun sonra o kisiyi engelliyorlar. siteyle ilgilenme hic yok. azicik siteyle ilgilenseler site coktwn eski haline donecek ama. iste bizim cabamizla nereye kadar gidecek bu site. kac kere mesaj attim mesela site yonetimine. hic geri donus yapilmiyor.

1

evet eski yazarların bir çoğu maalesef ki siteyi bıraktı. bazıları ara sıra giriyor. şuanda bende epey eski sayılırım. kasım ayından beri bu sitedeyim. başka yerler ile kıyaslandığım zaman da burası her zaman çok daha güzel geliyor bana nedense. dönüp dolaşıp ara sıkılıp ara verip tekrardan sorumaniye geri geliyorum. son zamanlar da ben de epeyce sıkılma durumu olduğu için biraz uzaklaşıp kafa dinlemeyi tercih ettim ben. herkesin gitmek için geçerli sebepleri de vardır eminim. ama şöyle de bir düşüncem var ki şimdi sırt çevirenlerin sitenin yüzüne bile bakmayanların bir çoğu sitede bir yarışms olduğunu duysa yeniden buraya akın eder. tamam bizlerde belki eskisi kadar aktif olmuyoruz ama tamamen de bırakıp gitmiyoruz. sorumani de birazcık ekini taşın altına koyup eski günlerine dönmek için uğraşsa eskisinden çok daha iyi üyeler bile toplayabilir diye düşünüyorum. illa eski üyeler olmasına gerek yok sonuçta. kaliteli içerikler üretebilen kişiler gelse hemen de sıkılıp gitmeseler ve herkes emeklerini karşılığını alsa yeniden site eskisi gibi canlanır bence.

0

eski yazarlardan bir ben kaldim. eski yazarlara ulasbiliyodum sosyal medyadan. hatta soyle doyleyeyim. en son duman arkadasimiz bifakti siteyi. o da nazli54 ve sunshine adli yazsrlsrin sorulsrindsn dolayi birakti. mami18 vardi, o da sitedeki kazsnclarin dusmesinden yakiniyordu site yonetimi bunu uyarincs girmeyi birakti. normtala desen zaten ayri bir muamma... adam desen kusturfuler cocugu siteye. poyrazim sitedeki kazanclar dustu diye girmemeye basladi. var da var yanii...