0

siteden şu ana kadar 150 türk lirası aldım ve daha fazla arttırmaya çalışıyorum sitede sürekli aktif olmaya çalışırken kazanç etkinliği başladı ve sitede herkes aktif olmaya başladı herkes bir kazanç elde etmek istiyor ve ben de kazanç elde etmeye çalışıyorum bakalım ileriki zamanlarda ne kadar kazanacağız 150'den fazla yapmaya çalışıyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum herkese soruları cevaplayıp yanıt diyorum bakalım zamanla ne olursa.

1

buradan daha henüz para kazanıp da çekemedim.ama istediğim paraya ulaşana kadar buralarda olmayı düşünüyorum.

0

ben henüz 1.50 tl kazandım :) . bu yüksek miktarları kazanan arkadaşlar nasıl kazanıyorlar acaba ve ne kadar sürede

1

eğer bu siteyi soruyorsanız şimdiye kadar buradan gayet iyi kazandım. 600 küsur civarı bir ödeme aldım ve hiç birinde de bir sorun yaşamadım. son bir iki aydır fazla uğraş gösteremediğim için pek bir şey yapamadım maalesef. uğraşmış olsaydım eğer şuan da çok daha fazla bir kazanç elde ederdim. en kötü ihtimalle 700 o rahat geçerdim. ama insan bir süre sonra yoruluyor gerçekten bir bıkkınlık geliyor. şuan da bende tam olarak öyle bir durumdayım. epeyce sıkıldım ve boşvermişlik var sanırım. ama buranın dışında ki kazancımdan bahsediyorsanız hiç bir zaman beklediğim ve hak ettiğim kadar çok bir kazanç sağlayamadım. en son işim de özellikle... bir buçuk sene kadar çalıştım ve hakettiğimin çok altında kazanıyordum. asgari ücretin bile bir miktar altındaydı maalesef. ama burası içinse istediğimi yeterince verdi bana bu site ve oldukça da güvenlidir. hiç bir konu da sıkıntı yaşamadım. sadece son zamanlar da epey bir durgunluk var. keşke eski günlerde ki gibi daha sık iki kat kazanç etkinliği gelse ve yeniden yarışmalar yapılsa çok güzel olur. çok büyük ödüller olmasa bile yeniden yarışma yapılması sitede ki hareketliliği yeniden arttıracaktır diye düşünüyorum. umarım bu öneriyi dikkate alır site yetkilileri.

0

burda kazanan arkadaşları gördükçe heves ediyor insan ancak benim evde küçük bir bebeğim olduğu için pek sık giremiyorum bilgilenmek ve tavsiyeleri paylaşmak çok güzel....

0

ben bu zamana kadar 400 tl civari para kazandim buradsn. ama iste daha fazla aktif olabilseydim daha fazla kazanc saglsrdim. ama iste buna da sukur. malum ev isleri, alisveristi derken, birde son zamanlarda surekli hastaneye git gel, kursa gir tum gun kursta ol derken fazla da bakamadim. allahtan iki kati kazanc geldi de. birazcik toparladim.